68,725 şort denemesi
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tamamen duygusal..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68,725 şort denemesiBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamamen duygusal..
Aynen abi 68.800'den ben beklıyorummmmmTırsık VOB'cu...
Yorum
-
55,374 oldu endeks bu rakamın üzerine atmadıkça long tehlikeli olabilir..rakam yükselmeye devam ediyorEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster55,084Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow - ımkb +
bu nedemek öncü gösterge ımkb...
dow tıpış tıpış peşımızden gelecek.....
arkadaslar dıkkatlı olun derım.....
long devam...
Yorum
-
Ben şort sen long ..ben trend tersine poz açtığım için gergin sen düşük maliyetten rahat..ama ayrılsakta beraberizkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar dıkkatlı olun derım.....
long devam...
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Hassas yerlerdeyizkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar dıkkatlı olun derım.....
long devam...
sende dikkatlı ol bence
hiçbir piyasa devamli aşağıya
veya yukarıya gitmez
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
öne çekeyim denge noktası olduEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanaldan kaçtı 68,600 alltı hassas
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
55,747..efe_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster55,374 oldu endeks bu rakamın üzerine atmadıkça long tehlikeli olabilir..rakam yükselmeye devam ediyor
arkdaşalr bu rakam alıcılar ile satıcıların yer değiştirdiği..eski alıcıların gücünü göstemesi için üzerinde kalması gereken rakmdır..eğer yeni alıcılar güçlü ise sert yukarı hareket olur ..çünkü eski alıcıların paraları boşa çıkmıştır..ve yeniden alıcı olabilirler tabi eğer alıcı olmak isterlerse
Yorum
-
pıyasa bahane yeterkı dostluk olsun.....EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen şort sen long ..ben trend tersine poz açtığım için gergin sen düşük maliyetten rahat..ama ayrılsakta beraberiz
Yorum
-
Buralardan kapanırsakarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher ıkı yönede buralarda dıkkatlı olmak gerekır...
arkadaslar sakın geceye short gırmeyınız
belkı - acılır ama bana göre %51 yukarı
açılır....
kesinlikle evet
ama daha 40 dakka varKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum