Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Volvo abı olmazsa 1nci cılt pdf olarak alırım ve ben sızın adrese fotokopısını yollarım hatta dıger dostlarada yollarım ısteyen olursa burada tanıdık kırtasıye var cok hesaplı cekım yapıyır ben ona yaptırırım...Son care bu zaten.....
Karınca abi'de sagolsun elınde var oda bır secenek zaten.......
Mutimarım sen iyice battın.
Hem Karıncam'dan kitap istedin, hemde pdf'yi cümle alem dağıtırım dedin.
İç çamaşırı getiririz artık
İşin şakası bir yana da karıncam haklı. illegal birşey bu. en iyisi başka bir çare bulmak
Hem Karıncam'dan kitap istedin, hemde pdf'yi cümle alem dağıtırım dedin.
İç çamaşırı getiririz artık
İşin şakası bir yana da karıncam haklı. illegal birşey bu. en iyisi başka bir çare bulmak
Yazılarımı sılın abiiiiiiiiii
Abi En iyisi karınca abi bana ödünç verecek ve okuyup ögreneceğiz ...yada Ali PERŞEMBE'nin sitesinden PDF olarak satılanı alıp onu kıtap halıne getirttirecegiz.....
Sahahleyin buraya kadar geldik ve 4 -5 saattir buralarda
Ben çok anlamam ama bir flama veya bayrak formasyonu vardı
Ona hazırlık mi var
onun tersi de var heralde
anlayan bize anlatsin
Vallahi birazdan nöbete gideceğim çıkmam lazım malesef...ama sanıırm DOW bu gece çok iyi bir performans göstermeyecek ve yarın - GAP'lı açılış yaşayabiliriz gibi geliyor bana.... ((( tabiii DOW bir dansöz her şey olabilir)))
Nakitim şuan seansıda takıp edemeyeceğim...
Cümleten Hayırlı günler ve Hayırlı akşamlar bütün Abilerime ve Dostlara
hasan abı senın gözünle bır pıyasa yorumu alabılırmıyız....
bana pıyasa yönü yukarı gözukuyor ama sılkeleme için yarın
veya son yarım saat asagı bır hareket gelebılır dıye dusunuyorum...
Valla yazdığım gibi
Şuan olumsuz bir durum yok
biraz gevşeme normal
67.200 veya az altı tolore edilir
para girişi devam ediyor
dow ne eder deseniz
tahmın etmek zor
testdeki sistem net sat işareti vermiyor ama manuel sistemlerde bir miktar bozulmalar var.yalnız günlük ana pivot sistemde 67400-550 arası tut konumda bunuda belirtmek isterim.tek kelimeyle ince bir çizgi üstündeyiz.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
testdeki sistem net sat işareti vermiyor ama manuel sistemlerde bir miktar bozulmalar var.yalnız günlük ana pivot sistemde 67400-550 arası tut konumda bunuda belirtmek isterim.tek kelimeyle ince bir çizgi üstündeyiz.
Yorum