Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guneysu
    Rize
    • 01 Mart 2009
    • 646

Allah daha çok versin beyler, arkadaşlar.....

şu dürümleri yemeye başlasak bu hafta sonu....

haftaya zarar falan yazarsınız, güme gider bizim dürümler......

kamyonla götürün, bize bir dürüm bile yok...

Sevgili dostum cüneyt, bu olaya bir el atıver.....

beni davet etmeyi unutanın kaynanası hiç ölmesin........
    !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Not:Efe kardeşim sende kapatsaydın.Biz kapatmış sayıyoruz.
      İşin şakası bir yana da bence kapat.
      doğru karar bence.
      Volvo dostum desteklerin için teşekkür ederim..geceye huzurlu girmenin tadı ayrı

Hasan abi'nin de hiç bir zaman sözünü yediğini görmedim ALLAH için.

Not:Son cümle gaz cümlesi idi.
      hasan abim bi tane yaa..ne zaman yemiş sözünü isterse duble dürüm ısmarlar yanına kola-künefede söyler şaşırır kalırız valla..

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sensiz olurmu abi..ama cüneyt abi sn volvoyu 1.sıraya yazmıştı hatırlatmak isterim ..nerede nerede benim eski bir listem vardı
      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yarın ola hayrola , yarın ne olacak bakalım...
        mutimar kardeşim band sisteminin en güzel özelliği hergün pozisyon girme noktalarını tespit etmesidir..yani her gün yeni macera..yeterki trend olsun..mümkünse tek yönlü olsun
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

sayın dost meclisi dostları yoğun işlerimden dolayı seans takibi yapamamaktayım.sadece fırsat bulduğum zamanlar paylaşımlarım olacak.
          1- gördüğüm kadarı ile aylık pivot desdeğimiz 67525 den geçmekte düzeltmelerde bu nokta ciddi önem arzetmektedir.
          2-EW çalışmama göre ise cuma günü ciddi durumlar her iki yönede oluşacaktır.
          3-6o dklık RSI OBO görüntüsü veriyor,buda yarın için düzelmeyi işaret ediyor.
          4-test aşamasındaki sistemimiz 11:40 da 68275 den bir sat vermiş,13:25 de 67825 den bir al sinyali üretmiş,16:50 de 68650 bölgesinde bir zirve sıkışmasını işaret etmesine rağmen sat konumuna geçememiştir.buna rağmen kapanış itibari ile poz.karlı göstermektedir.bakalım yarın ne yapacaktır.
          5-sahsi görüşüm ise yarını dalgalı ve karışık görmekteyim.işlerimden dolayı yarın piyasayı sizlere bırakıyorum.tüm dost meclisine kazasız seanslar dilerim.şimdilik iyi geceler .
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

Arkadaşlar seans içinde vermiş olduğum son dakika rakamları ile XU100 açıkça sat vermiştir.ancak seans sonuna doğru kendini toplayıp dış band üzerine atınca geceye flat girdim.hareketli stoploss üzerinde olsakda belki buradan hareketli stoplossa yönelen aşağı hareket başlamış olabilir..long açarken bence temkinli olma zamanı olduğunu düşünüyorum.Alıcı ve satıcı arasınaki rekabet piyasa yönünü bulana kadar testere seansı şeklinde geçebilir..

Gerçi sistemim itibariyle trendin yönü değil gücü bizi ilgilendirmektedir..Ama yönünü de bilirsek tadından yenmez ..

---------

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

VOB
            68.650>>>>Orta bandım<<<<68.000
            69.000 >>>>Dış bandım<<<< 67.650

-Hızlı Hareketli stoploss->67.350 bu rakam aşağı geçilirse biz Longlara dikkat edelim
            Hareketli stoploss>65.550

XU100

55.436>>>>Orta Bandım<<<<54.836
            55.736 >>>>Dış Bandım<<<<54.536

-Hızlı Hareketli stoploss->Sat vermiş durumda
            Hareketli Stoploss>53.022
            PS: Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
            Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..

Terse güçlü trend görene kadar..Hareketli stoplossa doğru pozisyon açmam
            İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.

Yorum

• EFE_09
              Tecrübeli
              • 14 Mayıs 2009
              • 1078

Yeni zirve hayırlı olsun..

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Para girişi imkb 100 8 kurum 10.718

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

[quote=yemekçi;251319]
                karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bılgısayarda dayanamadı ıflas ettı...

geceye long.....

QUOTE]

Aşağıdan poz taşıyan biri olarak
                yanlış yaptığın söylenemez
                Fakat nasipten öte yok
                Dow bugün aşırı göçmez ise (ki bence göçmez) ve hafif bir eksi ile kapatsa bile yarın 54800 ile korkuturlar sonra yukarı yoluna devam eder bence.

haaa baktık 54800 altına geliyor hacimli o zaman sat gitsin.

Bu da benim şahsi fikrim.Ama gerçeği rakamlar söylüyor ben değil.

şimdilik herkese iyi akşamlar....

sevgılı hasan abı ben hızlı trader degılım ve yarın ekran ızleyemeyecegım

ve sevgılı volvo kardesın dedıgı görüşe katılıyorum ve göstergelerıme göre

buranın kesın yukarısı var ayrıca pastada buyuk kurumların short kısmına

artık bakmıyorum.ve bu son çıkış sonrası cıddı bır duzeltme yasayacagımızı

ve short kısmındakı kurumların bu sevıyelerden spotu vobla hedge ettıgını

dusunuyorum ve endeks yukarıya cıktıkca kurumların actıgı shortlarda

çogalıyor ve buralara gelmışken yenı tepeler görmeden dönecegımızı

sanmıyorum...sonuçta alan memnun satan memnun.....

bugune kadar trade ederken hıc para kazanamadım 1 aldım 1 verdım

bırde orta vade deneyelım bakalım ne olacak.....

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

göstergede bozulma yok....

spot kapanısında göstergemde bozulma

olmadığı için kapadığım pozısyonları tekrar

actım....yarın ıyı mı yaptım kötümü yaptım

ortaya cıkar.....

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

köpek balığına yem cok bunları yemeden bırakacağına hıcmı hıc dusunmuyorum...ac gözlu cıkarsa bıraz daha yem toplamak için
                    1000-2000 puan asagı salabılır veya yem yeterlı dıyerek hepsını
                    yıyecektır.....

kım long kım short dıkkatle ıncelenmeli.......

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

herkese ıyı geceler yarın buyuk ıhtımal ekran basında olamam...

yarın aksama kadar kendınıze ıyı bakın......

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

Değerli Meclis Üyeleri Kimseler kalmadı gibi birşey ..bende kaçıyorum cümleten iyi geceler........... (cedid, EFE_09 )
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

Vay vay vay Abimde burada (BORSASİHİRBAZI) ..
                          Belki bir iki yorum yapar...
                          bekleyelim bakalım.......
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• BORSASİHİRBAZI
                            Demirbaş
                            • 30 Nisan 2009
                            • 0

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Valla mahçup oluyorum Abilerim ,dostlarım gerçekten teşekkür ederim ilginize ..

Cüneyt abi onore edici özlerin için ayrıca teşekkür ederim..kaplumbağa hızındada olsa kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Sizin gittiğiniz yolun 10da birini yürüsek bunu başarı sayarım..

Büyük geçmiş olsun Sn.Volvo iyi haberler ile bizi sevindirdiniz.

sevgili kardeşim...saol varol...bizde bu yollarda gece gündüz çalışarak ilerledik...hala da gece gündüz uğraşıyoruz...bak bu saatlerde anca uğrayabiliyoruz...

bence sen ve burdaki bir dolu dostum dosdoğru yoldalar...dilerim işlemlerinizede yansır bu emekler...bereketli olsun...

Öncelikle Sn.Efe'nin doğumgününü kutlarım. Sağlıklı, başarılı,huzurlu ve kazançlı bir yeni yıl dilerim.

Beni defalarca telefonla arayan çok değerli murat abime, cüneyt abime, simurguma, balıkçıdoktoruma ve gerek özel mesaj gerekse burada geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.

Yorucu bir hafta idi ama şimdi çok şükür hem kızım hem babam daha iyi durumda. sağlığın ne kadar değerli ve sık unutulan birşey olduğunu tekrar yaşamış oldum. ALLAH hepimize öncelikle sağlık versin diyorum.

Sevgiler,saygılar...
                            tabiki arayacağız...tabiki soracağız...senin gibi kardeş aranmazmı sorulmazmı...dilerim hep iyi ol...elden ne gelirse yanındayız...

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Allah daha çok versin beyler, arkadaşlar.....

şu dürümleri yemeye başlasak bu hafta sonu....

haftaya zarar falan yazarsınız, güme gider bizim dürümler......

kamyonla götürün, bize bir dürüm bile yok...

Sevgili dostum cüneyt, bu olaya bir el atıver.....

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Volvo dostum desteklerin için teşekkür ederim..geceye huzurlu girmenin tadı ayrı

hasan abim bi tane yaa..ne zaman yemiş sözünü isterse duble dürüm ısmarlar yanına kola-künefede söyler şaşırır kalırız valla..

Sensiz olurmu abi..ama cüneyt abi sn volvoyu 1.sıraya yazmıştı hatırlatmak isterim ..nerede nerede benim eski bir listem vardı
                            valla dostlarım...

söz ağızdan bir kere çıkar...bizimkisi racon kesme değil...ağbi derlemesi oldu...

VOLVO...gereğini yapar eminim...zamanını bekliyordur herhal...

bu arada birkaç şey bu topik için...

bu topik gün içi değme VOB topiğinden daha güzel ve doyurucu olmuş...helal olsun emek veren herkese...burayı okuyan yön konusunda bayağı bir fikir sahibi olur...

muratımla hep dedik...bu topic ses verir...bakıyorumda ses büyümüş..yakında duyan çoğalır...hatta duymayan kalmaz....

elinize emeğinize sağlık...

bu arada piyasaya gelince...siz siz olun yön için şartlanmayın...

bu piyasa ve gelecek çok şeye gebe...

fiyatlanacak o kadar malzeme biriktirdilerki...

SAKIN UNUTMAYIN...ÖNÜMÜZDEKİ İKİ SENE ...BÜTÜN AMAÇ..ALGILARI BOZMAK...YÖN TAYİNİNİ BOZMAK...SERSEM ETMEK...EZBERLERİ UNUTTURMAK...

VE SONUÇ OLARAK SERMAYE TRANSFERİ VE SERVGET DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK...

GLOBAL BİR OYUN OYNANIYOR SAHNEDE..VE BU AMAÇLA HERŞEY AMA HERŞEY KULLANILIYOR...

SİZ SİZ OLUN SAKIN İNAT ETMEYİN...CANLI VE DİNAMİK ANALİZ YAPIN...VE YÖNÜ ARARKEN ÖNEMLİ DESTEK VE DİRENÇLERE KONSANTRE OLUN...DAYTRADE DIŞINDA (ONUN DİNAMİKLERİ AYRIDIR)

ORTA VADEDE ÇOK FAZLA FİKİR DEĞİŞTİRMEYİN...PLANINIZI KESİNKEZ ÖNEMLİ GÖRDÜĞÜNÜZ VE ÇALIŞAN SEVİYELERE GÖRE AYARLAYIN...SADE HALE GELİN...BASİT OLUN...VE

ABV'yi... yani Muratımın ilk dillendirdiği ALLAH BEREKET VERSİN ...kuralını sakın unutmayın...

nede olsa kar en iyi cebe yakışıyor..ve tren asla kaçmıyor....

sevgilerimle....
                            YAR...İLLEDE YAR...

Yorum

• cedid
                              Katılımcı
                              • 11 Mayıs 2009
                              • 44

iyi geceler Dostlar ...
                              nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

Cüneyt kardeş güzel fikirlerin için teşekkür ederim umarım uyarılar dikkate alınır.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information