Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Değerli dostlar
Bugün piyasayı hiç aşağıya bırakmadılar
sebebi belli oldu
Dow benim takip ettiğim
Acemi garflarınının birine göre
önemli bir dirence gelmiş bulunmaktadır.
Bir realizasyon ihtimalı oluşabilir
Bugün bizdeki poz kapamaların devamı yarın gelirse
Yarın açılıştaki ilk 1 saatin üstüne
fazla koyamayabilirler Benim için önemli rakam 68.500 spottada kabaca 55.000 çivarı
bende değişen bişi yok
spot ve bob ta beklediğim yerler görülmüş
ama üzerinde durmamışlar
ben işime bakacağım
size kolay gelsin dostlar
arkadaşlar önemle beirteyim daha hareketli olan stop noktam 54.635 e yükseldi ve hızla yukarı geliyor...1 saat sonra gene bakarız endeks kapanışı üstüne geçerse stop şart endeksciler için bu arada longlar kapandı flat..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
arkadaşlar önemle beirteyim daha hareketli olan stop noktam 54.635 e yükseldi ve hızla yukarı geliyor...1 saat sonra gene bakarız endeks kapanışı üstüne geçerse stop şart endeksciler için bu arada longlar kapandı flat..
55,084
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum