culex Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
testteki sistemimde hala short emaresi yok.68075 önemlidestek olarak öne çıkmakta kırmadığı sürecede short demiyecek gibi duruyor.sevgili dostlar günlük pivot sistemimin üstünde olduğumuz geçmişten gelen 68150 önemli pivotumuz olduğunuda hatırlatmak isterim.bugün ve yarın buralardan yapılan kapanışlar hedef sviyemizi daha üst bantlara çekebilir.dikkatli olmakta fayda var.dost meclisine kazasız seanslar dilerim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bazı işlerimden dolayı bu günlerde borsayla ilgim minumumdadır.şayet sitemde bir değişiklik olursa zaman zaman paylaşacğımdan emin olabilirsiniz.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın taka çok teşekürlerŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sevgili karınca dostum için...
X100 İÇİN
54.700 üzerinde üç kapanış 60.000 lerin yolunu açacak...
ancak 54.700'ün altında gerçekleşecek 3 kapanış bizi aşağıya götürecek bizi.
Buraya kadar çıkışı bildik şimdi aşağıları bilmek önemli olmaya başladı.
54.700 ün aşağısında 3 kapanış gerçekleşirseki öyle umuyorum şimdilik (önce bir kaç veriye daha bakmak gerek.). 50.xxx ler konuşulmaya başlayak. eğer bu seviye aşağı kırılmayacak gibi olursa yönümüz tekrar yukarı olacak. Ancak o zamanki verilere bakmak lazım.
hayal prest olmaktansa gerçekçi olup emin adımlarla yavaş yavaş ilerlemek her zaman daha iyidir. Bir haftada riske girip %50 kazanmak isteyenler bizden uzak dursun.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozisyon kapandı.teşekkürler tüm emek verip aktaran arkadaşlaraculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorta bandın aşağı geçilmesiyle şort
tebrikler sn culex..valla sen benden hızlı bandçı çıktın
şort pozisyonda bekliyorum şimdilik..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili karınca dostum için...
X100 İÇİN
54.700 üzerinde üç kapanış 60.000 lerin yolunu açacak...
ancak 54.700'ün altında gerçekleşecek 3 kapanış bizi aşağıya götürecek bizi.
Buraya kadar çıkışı bildik şimdi aşağıları bilmek önemli olmaya başladı.
54.700 ün aşağısında 3 kapanış gerçekleşirseki öyle umuyorum şimdilik (önce bir kaç veriye daha bakmak gerek.). 50.xxx ler konuşulmaya başlayak. eğer bu seviye aşağı kırılmayacak gibi olursa yönümüz tekrar yukarı olacak. Ancak o zamanki verilere bakmak lazım.
hayal prest olmaktansa gerçekçi olup emin adımlarla yavaş yavaş ilerlemek her zaman daha iyidir. Bir haftada riske girip %50 kazanmak isteyenler bizden uzak dursun.
tşk ler sevgılı yorumcu......
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFE_09, cedid, culex, hakansahin, VOLVO+
Herkese iyi seanslar..kaybetsekde neşeyle kaybediyoruz ya o yeter
...
hasan abi ile sn taka yoklar..karınca güzellik uykusunda.:040:
sevgılı efe topıkle ters pozısyoon acarken buraya yazmaya cekınıyorum...
kımseyı etkılemek ıstemem kar etme oranı hasan abının deyımıyle %50
yalnız trend yönü yukarı ve yön yukarı ıken duzeltmeler için short gırmek
bence tehlıkelı...pozısyon 200 puan karlıda olsa 300 puanlık uzun bır barla
tum karı bır anda alabılır hatta sl yaptırabılırler....şimdi kol kesenler gelecek
bakalım pıyasa ne olacak....
bol kazanclar dılerım....
Yorum
-
haklısın karınca dostum.Aslında bende yazmamalıyım belki .ancak stratejimiz belli yazsakda yazmasakda ..emir verirken sl yi yazdığım için trend terse gitsede en fazla stop yapmış oluyorum.yeterki trend olsun bir tararfas kırılsınkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı efe topıkle ters pozısyoon acarken buraya yazmaya cekınıyorum...
sabahki SL yide orta band kırlınca çıkardık flat izlemeye devamBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
sayın efe kaç gündür hızlı davranmadığım için doğru yönde aldığım pozisyonları stopla kapatmak zorunda kaldım.ya stopu uzağa koymak lazım ya da kar alıp hemen kaçmak lazım. ben 2.şıkkı tercih ediyorum şimdilik.inşallah uzak stoplu doğru pozisyonda arkamıza yaslanacağımız pozisyonlar da gelecektir diye düşünüyorum.saygılarEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler sn culex..valla sen benden hızlı bandçı çıktın
şort pozisyonda bekliyorum şimdilik...
Yorum

Yorum