Sayın EFE senin vermiş olduğun Dış bandın oraya kadar veriyorlar(67,325) ve oradan geri yukarı çıkartıyorlar o rakam tam bir destem görevi yapmaya başladı...... bu arada Ali PERŞEMBE'nin kitabını sayenizde buldum ve gece hemen sipariş ettim taşekkür ederim...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi nereden bindin ? Hangi duraktan bindin trene ?... ben daha binemedim malesef ......Acemilik işte;););)karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrene gerı bındım ama hasan abı nın dedıgı gıbı 67500 önemlı kıramazsa asagı boylarız......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi nereden bindin ? Hangi duraktan bindin trene ?... ben daha binemedim malesef ......Acemilik işte;););)
425 den bındım yalnız dunki kara istinaden bındım....asagı gelsede kardan zarar ederım.....pozısyon acan cok dıkkatlı olmalı.....
Yorum
-
hasan abi direnci aştıkmı para girşi ve APSD yi nasıl görüyorsun..68.100 civarı flat düşünesim varyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFakat şu an gün içi direnç gibi olabilecek noktada
Yanı para girişi devami gelmeli
aksı takdırde oğlen sonrası realize gelebilirBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kolay gelsin abiler bol paralı trade ler endex acaba yeni tepeyemi gidiyor ne dersinizyucelturk2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterImageshack - 03222010223042.png grafikte fibo amcanın % 423 üne ulaşıp döndüğ ügörülmekte yanlız
Imageshack - 03222010223217.png uzun süren yukarı hareket fibo oranalrı ile değerlendirildiğinde tek başına bir itki imajı çiziyo ve endex 5 e gidiyo gibi düşündürüyo ama önceki tepeyi aşmadan bu teoriye göre poziyon almamak gerekir temkinli olmak gerekir ama öle görünüyo çünkü itkinin boylarına bakıldığında 1. dalga boyu*1,618 tüm itki boyu hedefi kuralına çok iii oturmuş görünüyo bakalım görelim...
Yorum
-
yucelturk2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKolay gelsin abiler bol paralı trade ler endex acaba yeni tepeyemi gidiyor ne dersiniz
sn yucelturk görünüm ıtıbarıyla gıtmemız lazım ama görduğum ıtıbarıyla bızlerden daha ıyı ellıotdan anlıyorsunuz yukarı hedeflerı sız belırtırsenız
ve aramızda olursanız sevınırız....
Yorum
-
Aynen KATILIYORUM
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yucelturk görünüm ıtıbarıyla gıtmemız lazım ama görduğum ıtıbarıyla bızlerden daha ıyı ellıotdan anlıyorsunuz yukarı hedeflerı sız belırtırsenız
Abi sana katılıyorum ve destekliyorum.....bu meclisin dahada büyümesini ve yüzlerce kişinin online olmasın umuyorum ......bu nedenle üyelerin aramızda olması ve iki satır yazıp kaybolmaması lazım......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
yok est. eliot göreceli bir teori bakanın gözüne göre değişir düşüşte ve dönüşte eliotisyenlerin çok defa sayımlarını değiştirdiklerine şahit oldum.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yucelturk görünüm ıtıbarıyla gıtmemız lazım ama görduğum ıtıbarıyla bızlerden daha ıyı ellıotdan anlıyorsunuz yukarı hedeflerı sız belırtırsenız
Yorum
-
yurtdışın da bozulma oldu.parite de gerileme var...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman tanrım tekrar kar ediyorum sanki...ne olduda düştü bu şimdi........
1 saat yoktum herşey tersine döndümü yoksa?....Sebet ne bilen varmı , yoksa normal hareketlermi.*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Halen stratejini oturtamamış olsan da kar a geçmen sevindirici kardeşim.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman tanrım tekrar kar ediyorum sanki...ne olduda düştü bu şimdi........
1 saat yoktum herşey tersine döndümü yoksa?....Sebet ne bilen varmı , yoksa normal hareketlermi.
Bu arada kitapların 1. ve 2. cildini bulabilirsen dişimi kırarım.bakma orada var gösterdiklerine
Yorum
-
rica ederim...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim hakan bey*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalen stratejini oturtamamış olsan da kar a geçmen sevindirici kardeşim.
Bu arada kitapların 1. ve 2. cildini bulabilirsen dişimi kırarım.bakma orada var gösterdiklerine
Yapma abi....aldım akşam ama içimde de bir kuşku olmadı değil yani.. Çünkü alım bitti saçma sapan yazılar çıktı ne bana referans numarası verdiler nede başka birşey

Strateji belli abi ...Dün geceye nakit girdim sabah 'da geç açtım Bilgisayarı ve piyasa bayğı yukarılardaydı bende LONG olmaya korktum vallahi.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
yok yok parana birşey olmaz.geri iade ederler. ben sadece kitapların olmadığını tahmin ediyorummutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapma abi....aldım akşam ama içimde de bir kuşku olmadı değil yani.. Çünkü alım bitti saçma sapan yazılar çıktı ne bana referans numarası verdiler nede başka birşey

Strateji belli abi ...Dün geceye nakit girdim sabah 'da geç açtım Bilgisayarı ve piyasa bayğı yukarılardaydı bende LONG olmaya korktum vallahi.....
Yorum
Yorum