Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selam

sayın efe parite işi bozuyor değil mi? böyle giderse 1.30 da soluğu alacak gibi.
    size katılıyorum..
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

testteki sistemimde hala short emaresi yok.68075 önemlidestek olarak öne çıkmakta kırmadığı sürecede short demiyecek gibi duruyor.sevgili dostlar günlük pivot sistemimin üstünde olduğumuz geçmişten gelen 68150 önemli pivotumuz olduğunuda hatırlatmak isterim.bugün ve yarın buralardan yapılan kapanışlar hedef sviyemizi daha üst bantlara çekebilir.dikkatli olmakta fayda var.dost meclisine kazasız seanslar dilerim.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• culex
        Tecrübeli
        • 22 Eylül 2009
        • 908

sayın taka çok teşekürler
        .

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

sayın taka çok teşekürler
          bazı işlerimden dolayı bu günlerde borsayla ilgim minumumdadır.şayet sitemde bir değişiklik olursa zaman zaman paylaşacğımdan emin olabilirsiniz.
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

orta bandın aşağı geçilmesiyle şort
            .

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

sevgili karınca dostum için...
              X100 İÇİN
              54.700 üzerinde üç kapanış 60.000 lerin yolunu açacak...
              ancak 54.700'ün altında gerçekleşecek 3 kapanış bizi aşağıya götürecek bizi.
              Buraya kadar çıkışı bildik şimdi aşağıları bilmek önemli olmaya başladı.
              54.700 ün aşağısında 3 kapanış gerçekleşirseki öyle umuyorum şimdilik (önce bir kaç veriye daha bakmak gerek.). 50.xxx ler konuşulmaya başlayak. eğer bu seviye aşağı kırılmayacak gibi olursa yönümüz tekrar yukarı olacak. Ancak o zamanki verilere bakmak lazım.
              hayal prest olmaktansa gerçekçi olup emin adımlarla yavaş yavaş ilerlemek her zaman daha iyidir. Bir haftada riske girip %50 kazanmak isteyenler bizden uzak dursun.
              Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

pozisyon kapandı.teşekkürler tüm emek verip aktaran arkadaşlara
                .

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

pozisyon kapandı.teşekkürler tüm emek verip aktaran arkadaşlara
                  orta bandın aşağı geçilmesiyle şort

tebrikler sn culex..valla sen benden hızlı bandçı çıktın şort pozisyonda bekliyorum şimdilik..
                  Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sevgili karınca dostum için...
                    X100 İÇİN
                    54.700 üzerinde üç kapanış 60.000 lerin yolunu açacak...
                    ancak 54.700'ün altında gerçekleşecek 3 kapanış bizi aşağıya götürecek bizi.
                    Buraya kadar çıkışı bildik şimdi aşağıları bilmek önemli olmaya başladı.
                    54.700 ün aşağısında 3 kapanış gerçekleşirseki öyle umuyorum şimdilik (önce bir kaç veriye daha bakmak gerek.). 50.xxx ler konuşulmaya başlayak. eğer bu seviye aşağı kırılmayacak gibi olursa yönümüz tekrar yukarı olacak. Ancak o zamanki verilere bakmak lazım.
                    hayal prest olmaktansa gerçekçi olup emin adımlarla yavaş yavaş ilerlemek her zaman daha iyidir. Bir haftada riske girip %50 kazanmak isteyenler bizden uzak dursun.

tşk ler sevgılı yorumcu......

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

67700 den long denemesı....mavi çizgi sl....

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        EFE_09, cedid, culex, hakansahin, VOLVO+

Herkese iyi seanslar..kaybetsekde neşeyle kaybediyoruz ya o yeter ...

hasan abi ile sn taka yoklar..karınca güzellik uykusunda.:040:

sevgılı efe topıkle ters pozısyoon acarken buraya yazmaya cekınıyorum...

kımseyı etkılemek ıstemem kar etme oranı hasan abının deyımıyle %50

yalnız trend yönü yukarı ve yön yukarı ıken duzeltmeler için short gırmek

bence tehlıkelı...pozısyon 200 puan karlıda olsa 300 puanlık uzun bır barla

tum karı bır anda alabılır hatta sl yaptırabılırler....şimdi kol kesenler gelecek

bakalım pıyasa ne olacak....

bol kazanclar dılerım....

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sevgılı efe topıkle ters pozısyoon acarken buraya yazmaya cekınıyorum...
                          haklısın karınca dostum.Aslında bende yazmamalıyım belki .ancak stratejimiz belli yazsakda yazmasakda ..emir verirken sl yi yazdığım için trend terse gitsede en fazla stop yapmış oluyorum.yeterki trend olsun bir tararfas kırılsın

sabahki SL yide orta band kırlınca çıkardık flat izlemeye devam

Yorum

• culex
                            Tecrübeli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 908

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            tebrikler sn culex..valla sen benden hızlı bandçı çıktın şort pozisyonda bekliyorum şimdilik..
                            sayın efe kaç gündür hızlı davranmadığım için doğru yönde aldığım pozisyonları stopla kapatmak zorunda kaldım.ya stopu uzağa koymak lazım ya da kar alıp hemen kaçmak lazım. ben 2.şıkkı tercih ediyorum şimdilik.inşallah uzak stoplu doğru pozisyonda arkamıza yaslanacağımız pozisyonlar da gelecektir diye düşünüyorum.saygılar
                            .

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

yalnız yukarıda 68,350-68-400 aralığı peydağ oldu..ancak burayı geçerse hızlanacak

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

bugunlerde py benı sevıyor....

tşk ler py.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information