Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
herkese günaydın...
Anlaşılan bugün de longcular için zor bir gün olacak...
80100 den longladım...Ama erken davrandım sanırım..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sanırım böyle hafif hafif aşağı süzülecek ve short algısı yükselecek...
Bugün 81000 lere geleceğimize olan inancım iyice arttı ama tamamen psikolojik...Çok feci terste kalabilirim
80100 longlarla devam..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
zaten şimdiden bütçe telaşesi sardı beni artık ana-kız ikisinin bütçesi bir olur..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBebek Sağlıklı olsun kız-erkek önemli değil .
Uğraştırmış doktoru demek göstermemiş kendini ;)
aldıkların kullanılmadı ya değiştirirsin olur biter bayanlar alışveriş yapmaya ve aldıklarını değiştirmeyi iyi becerirler.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar aslında yukrıdaki rakamlar banttır benim için nereye kırılırsa o yne gider..iki bant arasında uzun vadeli poz tutmamEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon yazdığımızdan bu yana değişen bir şey yok.. aşağı devam..Long yok mümkün olduğu yerden şort ve kar al...
67.593 yukarı geçmeden long olmam.....
İMKB için 64.503 VOB için 78.550 önemli destekler..buraların kırılması halinde aşağı sert hareketler olabilir..
İMKB için 66.551 vob için 82.150 önemli direnç..buranın yukarı kırılmasında 84.525 kadar tepki olabilir..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Sabah long yönlü düşünüyordum ama artık her iki yöne de eşit bakıyorum...Aşağı kırılırsa günü en düşükten kapatabiliriz.Dikkat etmekte yarar var.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım böyle hafif hafif aşağı süzülecek ve short algısı yükselecek...
Bugün 81000 lere geleceğimize olan inancım iyice arttı ama tamamen psikolojik...Çok feci terste kalabilirim
80100 longlarla devam..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
vob endeks 30 grafiklerinde takip ettiğimiz son yükseliş dalgasının (70 bin-87 bin) %50 fibonacci düzeltmesi tamamlanmış ve bu noktadan itibaren hafta başından bu yana yaşadığımız tepkiden sonra son bir %61.8 fibonacci düzeltmesine kadar geri çekilme potansiyelini piyasa halen devam ettirmekte. Bu durumun oluşması durumunda 76,600’e kadar bir kez daha geri çekilme olasılığını göz ardı etmemek gerekir. Dolayısıyla bu olasılığa bir soru işareti bırakarak temkinli olarak kısa vadeli uzun pozisyonları taşımanın şu ara daha makul bulmaktayız.
BURAK GERÇEKKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Aleyküm selam fikret abi hoş geldiniz bi hareket gelirmi acaba siz bekliyor olabilirmi palaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Hoşgeldin sefa getirdin abi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar, kolay gelsinSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hoşbulduk dostlar.
hareket bekliyorum, size ters gelebilir, fazla dikkate almayın yine de...
çarşamba olması ve yarın kapalı olmamız nedeniyle satış beklentisi hakim piyasada.
ben önce yukarı, aşağı ve gün sonu tekrar yukarı hareket bekliyorum.
Yorum
Yorum