Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende poz yok
sende var
sen bilirsin
nema preblema
Bende de öyle bir poz var ki maşallah gören de shortcu zannedecek beni...

Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sanal uzunlar gelmiş olduyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar
Malum işlem yapmıyorum
sanal olarak 77.325 e alış yazdım
77 bin atında da stoplosKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Eveeet geldik fiboyaaaa...artik zurnanin son deligindeyiz...buralar da tutmazsa 60binler mi olur 58binler mi bilemem:(poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bu kadar yolu gelmişken 62800 fibo'sunu da denesin de rahatlasın diyorum...
Fibolara gelesin palaaa...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu durumda stop olmuş oluyoruzyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanal uzunlar gelmiş olduKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Asıl alım yeri gelmişti..Sanal da olsa satmasaydınyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu durumda stop olmuş oluyoruz
Haftalardır alım için beklediğim noktaya geldi nihayet...Daha aşağı giderse stop olabilirim:(Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
77 bin altı satmış olurdumporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAsıl alım yeri gelmişti..Sanal da olsa satmasaydın
Haftalardır alım için beklediğim noktaya geldi nihayet...Daha aşağı giderse stop olabilirim:(
o kadar puan yemeği beklemezdim
o nedenle kapanmış saydık kendimiz
yoksa yazıyı yazdığım zaman zaten 77 binlere gelmiştikKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bugün ekranı izleyebiliyor olsaydım flat kalıp 62800 leri beklerdim ama ekranı çok izleyemedim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77 bin altı satmış olurdum
o kadar puan yemeği beklemezdim
o nedenle kapanmış saydık kendimiz
yoksa yazıyı yazdığım zaman zaten 77 binlere gelmiştik
O yüzden stop yapmadan izlemek zorundaydım...Zaten zarar büyüyünce insana pek koymamaya başlıyor.
Neyse umarım artık tepki başlar...
Haftaya Helsinki'de olacağım....Umarım pozitif bir etki yapar
Herkese iyi tatiller....
Fikret abi başka ortamlara takılıyormuşsun diyorlar
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
boş odada yalnız oturmayayım dedim, başka ortamlarda da tanıdıklar var,poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün ekranı izleyebiliyor olsaydım flat kalıp 62800 leri beklerdim ama ekranı çok izleyemedim.
O yüzden stop yapmadan izlemek zorundaydım...Zaten zarar büyüyünce insana pek koymamaya başlıyor.
Neyse umarım artık tepki başlar...
Haftaya Helsinki'de olacağım....Umarım pozitif bir etki yapar
Herkese iyi tatiller....
Fikret abi başka ortamlara takılıyormuşsun diyorlar
arada ziyaret etmek lazımcayy
iyi tatiller...
Yorum
-
herkese günaydın...Bugün öğlen Helsinki uçuşum var...Arada takip ederim ama aktif olamam.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın doslar
62.500 desteğe bakacağz
düşüşle başlayacağız ama devamı olumlu olabilir
Herkese bol kazanclar...
24-25 inde PPK toplantısı vardı sanırım. Dananın kuyruğu yarın ya da öbürgün kopar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum