Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Baktım dow kafayı yukarı kaldırmış 79950 den sırtına binip 80300 den atladım...
    Normalde dow'un çakılma ihtimaline oynayıp 80425 den short girecektim ama artık ihtimale oynamayı bıraktım.. en azından azalttım

Herkese iyi akşamlar....Fikret abi arada canın sıkıldıkça geyik yapmaya da olsa uğra.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• culex
      Tecrübeli
      • 22 Eylül 2009
      • 908

iyi akşamlar

yarının bantları
      orta bant : 80800-80075
      dış bant : 81150-79700
      .

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hoşbulduk EFE
        akşam okumuştum, bebek yoldaymış.
        şimdiden tebrik ederim.
        sağolasın abi sağlıkla gelir inşallah.
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• Bear_Bull
          Spread Trader
          • 09 Şubat 2009
          • 773

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dostlar herkese ii geceler ancak eve geldim..1.5 aydır oğlumn olacak diyen doktor bugün kızın olacak dedi..aldığımız mavi tulumlar..bebek arabası felan hep erkeğe göre..sağlıklı olur inşallah ama kurduğum hayallerden sonra biraz moralim bozuk yalan değil
          Bebek Sağlıklı olsun kız-erkek önemli değil .
          Uğraştırmış doktoru demek göstermemiş kendini ;)

aldıkların kullanılmadı ya değiştirirsin olur biter bayanlar alışveriş yapmaya ve aldıklarını değiştirmeyi iyi becerirler.
          Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

sevgıı efe sagıklı sıhhatlı olsunda kız erkek ne farkeder.....

benım yumurcak kız 3 aylık oldu bile....

artık gözüm ne ekran görüyor ne birşey varsa yoksa kızım.....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

sevgılı dostlar

dun 79400 den longladım......

bence hedef 92500....

stoploss 78100....

79400 longlar bu ıkı rakamdan bırınde kapanacak emırlerı yazdım.....

artık hangısı gelırse......

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Son yazdığımızdan bu yana değişen bir şey yok.. aşağı devam..Long yok mümkün olduğu yerden şort ve kar al...

67.593 yukarı geçmeden long olmam.....

İMKB için 64.503 VOB için 78.550 önemli destekler..buraların kırılması halinde aşağı sert hareketler olabilir..

İMKB için 66.551 vob için 82.150 önemli direnç..buranın yukarı kırılmasında 84.525 kadar tepki olabilir..
                  dostlar değişen bir şey yok benim çin yarınki rakamlarım..

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

YATIRIM FİNANSMAN
                    Bu nedenle, kontratta 78.850 maliyetli mevcut "long" pozisyonlarımızı, 79.600 seviyesinin altında bir kapanış olmadığı sürece, taşımaya devam ediyoruz. Diğer yandan, 200-günlük (basit) ve (ağırlıklı) HO'larının geçtiği 81.500-600 seviyelerini ise kâr satışlarının gelebileceği güçlü direnç seviyeleri olarak izliyoruz. Bu seviyelerde taktiksel olarak
                    "long" pozisyonlarımızı kapatmayı planlıyoruz. Destek: 79.600-79.000 // Dirençler: 80.900-81.500
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

92 YIL ÖNCESİNİ UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN...! N. Nuri SEVGEN
                      İMKB30 spot endeks bu seviyenin altında kalmadıkça teknik yönden güçlenen bir görüntü sergilemektedir.

İMKB30 spot endeksin yükselişte önünde önemli dirençler mevcut ama 83500 seviyesinin üzerine çıkamayan yükseliş yönündeki hareketler teknik olarak tepki hareketi olarak değerlendirilecektir. Trendin yönünün değişerek, yükselişe dönmesi; 83500’ün geçilmesi ile mümkün olacaktır.
                      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

ULUKARTAL oluşan dalgalı hareketler indikatörlerde yatay piyasayı işaret etmeye başlıyor.
                        İçinde bulunduğu 79,200-80,500 bant aralığını kırmazsa sıkışmanın devamını bekleyebiliriz. Long pozisyonlar için 79,200 ,short pozisyonlar için ise 80,500 seviyeleri stoploss olarak takip etmek için uygun gözüküyor.
                        Destek:79,200-78,450 Direnç:80,500-81,150"

Yorum

• culex
                          Tecrübeli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 908

cümleten günaydın
                          .

Yorum

• culex
                            Tecrübeli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 908

750 flat...
                            .

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              750 flat...
                              keşke 200-300 puan için short deneseydin ama geçti

Yorum

• culex
                                Tecrübeli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 908

haklısın eren kardeş ...
                                .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information