Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Aslında o hareketim çok mantıklı oldu...Ordan 79600 e geri sekti ama ben daha ne olup bittiğini düşünürken geri bastılar...Çok üzülmedim..
Asıl öğleden önce ne yaptığımı bilsen: 79125 den short oldum...78450 ye indiğinde kapatıp long olayım derken müdür çağırdı Geri geldiğimde artık tepmişti.
Fırsatı kaçırınca 79000 den kapadım shortları.. Avucumuzu yaladık anlayacağın:(
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
ah o müdürler...kendileriyle biz görüşeceğimiz zaman randevu alırız.ama onlar her istedikleri zaman bizimle görüşür.demezler hiç bu adamların işi gücü var mı...))))
ah o müdürler...kendileriyle biz görüşeceğimiz zaman randevu alırız.ama onlar her istedikleri zaman bizimle görüşür.demezler hiç bu adamların işi gücü var mı...))))
Evet hiç sormazlar senin açık kontratın var mı yok mu..teyyy...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Bugün 78400 lerden long olamadıysam sırf lanet fdow'un 12500 lerden işlem görmesindendi... Bu kadar da oyun yapılmaz ki...
Şimdi baktım fdow sıçramış. Algılarımı yamulttular resmen...
dostlar herkese ii geceler ancak eve geldim..1.5 aydır oğlumn olacak diyen doktor bugün kızın olacak dedi..aldığımız mavi tulumlar..bebek arabası felan hep erkeğe göre..sağlıklı olur inşallah ama kurduğum hayallerden sonra biraz moralim bozuk yalan değil
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Evet hiç sormazlar senin açık kontratın var mı yok mu..teyyy...
Çok güldüm .ALLAH da seni güldürsün
Yarın Bursa'ya gidiyorum.En son şubat'da gitmiştim Bursa'ya. Ve o gün çok dehşet düşmüştü endeks. Ama daha öncekileri pek hatırlamıyorum. O yüzden refersans kabul etmeyiniz.
dostlar herkese ii geceler ancak eve geldim..1.5 aydır oğlumn olacak diyen doktor bugün kızın olacak dedi..aldığımız mavi tulumlar..bebek arabası felan hep erkeğe göre..sağlıklı olur inşallah ama kurduğum hayallerden sonra biraz moralim bozuk yalan değil
Öncelikle sağlıklı doğsun dediğin gibi.Ama şunu net söylüyorum; Bir kızım var. Bir çocuğun daha olcak deseler yine kız isterim. 2 kere 2 dört kadar netim bu konuda. :081::081::081:
Yorum