karınca06 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgılı porıtıno gecen hafta pıyasayı hıc takıp edemedım.....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen shorta oturmuş 81600-78000 leri bekliyorsundur diye düşünüyordum sevgili karınca....
cuma sabahı 85200 den short acacaktım aracı kuruma telefon etmeyı bıle unuttum....
işler bu aralar yogun....
buradan benım gördugum yukarı bır hamle gelecek 1000 puan mı 2000 puan mı bakacagız ama bu
kalıcımı olur yoksa tekrar asagımı gelecek onu zaman gösterecek.....
Yorum
-
Yorumun için teşekkürler...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı porıtıno gecen hafta pıyasayı hıc takıp edemedım.....
cuma sabahı 85200 den short acacaktım aracı kuruma telefon etmeyı bıle unuttum....
işler bu aralar yogun....
buradan benım gördugum yukarı bır hamle gelecek 1000 puan mı 2000 puan mı bakacagız ama bu
kalıcımı olur yoksa tekrar asagımı gelecek onu zaman gösterecek.....
Bugünkü hareketler bana da piyasanın henüz aşağı gitmek istemediği izlenimi verdi. Ama bir yandan da APS de yeni zirve yapabilecek gücü bulamamış gibi.
Bu aralar fazla çıtırlık kovalamaya çalışmasam benim için iyi olacak...En son 300-400 puan çıtırlık için birkaç bin puancık vermiştim
Herkese iyiakşamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Önceki turunculara baktım da, turuncu pek tutarlı sinyaller verememiş sanki. Biraz kararsız bir renk imajı veriyor gibi geldi bana.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünkü yeşil inandırıcımı??..Turuncu fal inanma diyor
Not: Volvooo yat uyu hadi..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
selamun aleyküm günaydınKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleyküm günaydına.sayhan1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a günaydınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Mesajını şimdi gördüm.Anlaşılan benim nick gece yarısı forum forum dolaşıyor. ben uyumuşum halbukiporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNot: Volvooo yat uyu hadi..
Günaydın herkese.
Yorum
-
Herkese günaydın...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesajını şimdi gördüm.Anlaşılan benim nick gece yarısı forum forum dolaşıyor. ben uyumuşum halbuki
Günaydın herkese.
Senin nick gece bana mesaj bile attı sen uyu
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostlar stoploss altındayız..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbarın düşmesi ile birlikte 68.159 destek oldu..Üstünde long altında şort..olurumBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
aynen öyle..illa ters yönde olması şart değil..bugünkü sinyal deki trendin güçlü olmadığını anlatıyor aslınaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnceki turunculara baktım da, turuncu pek tutarlı sinyaller verememiş sanki. Biraz kararsız bir renk imajı veriyor gibi geldi bana.
Not: Volvooo yat uyu hadi..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Spot ile vob arasında uyumsuzluk olduğundan kelli long ya da short birbirine girdi bence.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar stoploss altındayız..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum