Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

barın düşmesi ile birlikte 68.159 destek oldu..Üstünde long altında şort..olurum
      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

Sn Efe Pembe ne anlama geliyordu unuttum...
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

selamun aleyküm

Nuri SEVGEN PİYASALARDA EMTİA ETKİSİ...‏
          Çok kritik bir teknik görüntü veren İMKB30 spot endeksin olası hareketliliğini tahmin amacıyla şu senaryolar yaşanabilir:

* 84500-83500 seviyesinde yatay bir hareket sergileyerek güç toplar ve hareketli ortalmalar da bu süreçte birbirlerine iyice yaklaşır. Böylesi bir hareketin yaşanma olasılığı en yüksek senaryo ve bu olasılığın yaşanması durumunda ise; yön 84500’ün üzerine çıkılırsa yükseliş; 83000’in altına kayınca da sert düşüş şeklinde olacağından kırılma yönü netleşmeden pozisyon alınmamalıdır.

* 83500 seviyesindeki 21 günlük hareketli ortalamanın altına doğru hareket sürer ve 83000’i aşağı yönde keser ise; düşüş 79000 seviyelerine yakın yerden geçen 200 günlük hareketli ortalamaya değin sarkabileceğinden 83000 çok kritik bir seviye olarak yine karşımıza çıkacaktır.

* Cuma günü 83000’in altına kaymayan ve 83500 seviyesindeki 21 günlük ortalamasında kapanan İMKB30 spot endeksin 84500’ü geçmesi ve hacim artışı olmamasına rağmen Cuma günü yaşananların bir “ayı tuzağı” olarak kalma olasılığı.

Senaryolardan da görüleceği gibi 83000-83500 bandı seviyesi çok önemli ve kuvvetli bir destek bölgesi. Bu seviyenin altına kayılması kısa süreli sert satışlara neden olabileceğinden dikkatle takip edilmelidir. Diğer yandan 84500 seviyesinin üzerine çıkılarak orada kalınmadıkça da yükseliş trendinin sürmesini beklemek hata olacaktır.
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Herkese selam

83925 den shortları giydim...Yukarı stopu mu yazıp işime gücüme döneyim.

Bol kazanclı bir hafta dilerim
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Herkese selam

83925 den shortları giydim...Yukarı stopu mu yazıp işime gücüme döneyim.

Bol kazanclı bir hafta dilerim
              Yine tez canlılık yine sabırsızlık...Sabah planım 84100 e kadar tepki gelirse short acmaktı ama gittim erkenden atladım Sn Culex'in bandları beni bu tarz tezcanlı hareketlerden iyi koruyordu vallaaa...

Neyse allahtan stopu 84100 lere gelişinin normal olacağını düşünerek biraz üstüne koymuşum..Bir daha gelirse patlatırlar herhalde..

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

Slm...
                Diş doktorunda işlerim geç bitti, yeni geldim ve cumadan Aldığım UZUN ları 84.XXX lerden kapadım
                A.B.V. Doktor parası bedavaya geldi
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

Şimdilik izlemeye devam, 30 dakika müsade abilerim........
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• EFE_09
                    Tecrübeli
                    • 14 Mayıs 2009
                    • 1078

Sn Efe Pembe ne anlama geliyordu unuttum...
                    poritino forumu yeni açtım..kusura bakma..Aşağıda belki devamlı onlie görünüyor olabilirim..forumları takip etmek için bir program kullanıyorum..

pembe anlamı..pembe rüya görmüş olabilirsin..bugün ne renk ise yarın tersi renk olur .

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      poritino forumu yeni açtım..kusura bakma..Aşağıda belki devamlı onlie görünüyor olabilirim..forumları takip etmek için bir program kullanıyorum..

pembe anlamı..pembe rüya görmüş olabilirsin..bugün ne renk ise yarın tersi renk olur .
                      teşekkür ettim...

Yorum

• EFE_09
                        Tecrübeli
                        • 14 Mayıs 2009
                        • 1078

haftalık fal

HAFTALIK

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          HAFTALIK
                          vermiş olduğunuz emeklerden dolayı sizlere teşekür ederim
                          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

Bu adamlar ne yapmaya calısıyorlar aklım almadı...Desteği kırdı ama 82800 lere şelale gibi akmadı. Çok tırsıyorum ve o yüzden stopumu biraz daha aşağı çektim artık.
                            Ya güzel kar edeceğim ya da az zararla çıkacağım. Herro merro olayı yani

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

Bu adamlar ne yapmaya calısıyorlar aklım almadı...Desteği kırdı ama 82800 lere şelale gibi akmadı. Çok tırsıyorum ve o yüzden stopumu biraz daha aşağı çektim artık.
                              Ya güzel kar edeceğim ya da az zararla çıkacağım. Herro merro olayı yani
                              Benim beklediğim düşüş bu değildi 83925 maliyetli shortları 83525 den verdim... Bunların başka bir planı var sanki.
                              ABV

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

benım gösterge yeşillendi.....

bakalım yarın etkısı görulecek mı??????

Yorum

Working...
                                X

Debug Information