spot a yukarı yönde katkıda bulunursa efe kardeşin rakam ları görmek ister istemmez gerçekleşir gibi
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
naz yapıyor ama şartlı bir destek verecek heralde psar öyle dediKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
15:30 a kadar kıvrandırırlar bunlar abi..Bugün galiba kritik olarak tarım dışı verileri var..emin değilim.EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltta 85.000-85.100 bandı karar bandıSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Fikret abi kooşş forumun saati düzeldi...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg, forumun saati 10 dakika geriden geliyor,
bir bakıver hocam please.

14:42...
Bi yorum alalım o zaman
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Saat düzeldiyse yazarım arkadaşporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi kooşş forumun saati düzeldi...

14:42...
Bi yorum alalım o zaman

Düşmek için çıkıyor bence.
Saat 14:52
Yorum
-
orta da top çeviriyor ne çıkıyor ne düşüyorFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşmek için çıkıyor bence.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Abi şimdi de 1 dakika ileri mi oldu yoksaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaat düzeldiyse yazarım arkadaş
Düşmek için çıkıyor bence.
Saat 14:52
Düşmek için çıkıyor derken abi? Çıkamadı ki meret...
paranoyak oldum dur: 14:57Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi şimdi de 1 dakika ileri mi oldu yoksa
Düşmek için çıkıyor derken abi? Çıkamadı ki meret...
paranoyak oldum dur: 14:57
matriks saati 15:08:48
Yorum
-
FDOW toparlandı... Adamlar cok guzel kumpas yaptılar veriden once asagı basarak...83650 ye yine long emir girmiştim ama veri saatinden önce kaldırdım:(Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
açık poz sayısı eksi devam -5850Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Nasıp ve bir anlık karar
Bugün sabah 85,375 den kisa yaptım
yazma imkanım olmadı
daha sonra gevşeme olunca aynı yere stoplos yazdım
daha sonra stoplosu biraz aşağıya 250ye çektim
ve veri gelince stop olmuş olduk
gitti 1000 puandan fazlası (kar)
bir anlık karar ve nasıp işte

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru