Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
zaman zaman işler nedeniyle uzak kalıyoruz
yapmamız gereken işlerimiz var
musait olanlar yazıyor
bazen bende tek başıma çok yazdığım oluyor
bunlar normal durumlar
sayın simurg tam isabet : sabah geçtiği yorum
> imkb100: bugün tepki barı gelmezse 66305 sevilerindeki yatay desteğe kadar düşebilir. 66946-67340 aralğında tutunması halinde 68288 direncine kadar bir yükseliş gelecektir.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
zaman zaman işler nedeniyle uzak kalıyoruz
yapmamız gereken işlerimiz var
musait olanlar yazıyor
bazen bende tek başıma çok yazdığım oluyor
bunlar normal durumlar
Yohh dostlar yanlış anlamayın..Sayfaya bakıyorum bakıyorum sırf kendi yorumlarım..Bir de çok dolu yorumlar değiller bence Yol haritalarımız arka sayfalarda kalabiliyor bu yüzden.
Neyse öğlene kadar 81 üzerine atar da dinlenirsek öğleden sonra 10 numara hareket isterim Eğer bu olursa yarın da gaplı yukarı isterim..
Olmazsa zaten stoplar patlar yine
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Feci long olasım var da, ne kadar sağlıklı bilemiyorum.
Ne şans be. 45 gün önce düşüş tarihini tamı tamına ver. Yani 3 Mayıs Çarşamba de. Sonra uyma.ve kallavi para kaybet senetlerden Bir dahaki sefer söz uyacağım indikatörlere. Görün kü o zaman o indikatörler de terse yatıracak beni
dua edelim inşaallah da senin indikatörlerinin arasına sır perdesi çekmeyesin de görebilesin inşaallah
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
öğlen arası da iyi bastılar yine. günün en düşüğündeyiz.
milleti yemeğe lavaboya göndermemeye yemin etmişler ne biçim adam bunlar
öğlen arası da iyi bastılar yine. günün en düşüğündeyiz.
Benim alımdan sonra 81200'e cok hızlı tepince anormal tepki oldu diye düşünüp vermeye elim gitti ama bir gün de çıtır peşinde koşmayalım trende oynayalım dedim vazgeçtim:(
Benim longları patlatmasalar bari bu şerrolar....
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
dolar sanki yeteri kadar yukarda gezindim biraz soğutsam iyi olacak diye aklın dan geçiriyordur heralde
xu 100 66418 kapattıya senin longlar iş yapar diye ümit ediyorum ama hayırlısı
öğleden önce APS de -3000 civarında gezinirken şu aralar yeni para gelmeye başladı hayra mı yoralım dersiniz 1543
Yorum