Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mutimar
    Bağımlı
    • 12 Mart 2009
    • 1356

rahatsızlık yol, ASLA

ralliye devammmmmmmmmmm
    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

Değerli dostlar

zaman zaman işler nedeniyle uzak kalıyoruz
      yapmamız gereken işlerimiz var
      musait olanlar yazıyor
      bazen bende tek başıma çok yazdığım oluyor
      bunlar normal durumlar
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

sayın simurg tam isabet : sabah geçtiği yorum
        > imkb100: bugün tepki barı gelmezse 66305 sevilerindeki yatay desteğe kadar düşebilir. 66946-67340 aralğında tutunması halinde 68288 direncine kadar bir yükseliş gelecektir.
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          kendi düşüncelerini yazıyorsun bu bana yolumu çizmem de faydalı oluyor siz neden rahatsızlık duyuyor sunuz ki bence devam edin
          mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          rahatsızlık yol, ASLA

ralliye devammmmmmmmmmm
          yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Değerli dostlar

zaman zaman işler nedeniyle uzak kalıyoruz
          yapmamız gereken işlerimiz var
          musait olanlar yazıyor
          bazen bende tek başıma çok yazdığım oluyor
          bunlar normal durumlar
          Yohh dostlar yanlış anlamayın..Sayfaya bakıyorum bakıyorum sırf kendi yorumlarım..Bir de çok dolu yorumlar değiller bence Yol haritalarımız arka sayfalarda kalabiliyor bu yüzden.

Neyse öğlene kadar 81 üzerine atar da dinlenirsek öğleden sonra 10 numara hareket isterim Eğer bu olursa yarın da gaplı yukarı isterim..
          Olmazsa zaten stoplar patlar yine
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
            indikatör
            • 30 Nisan 2009
            • 1448

Feci long olasım var da, ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Ne şans be. 45 gün önce düşüş tarihini tamı tamına ver. Yani 3 Mayıs Çarşamba de. Sonra uyma.ve kallavi para kaybet senetlerden

Bir dahaki sefer söz uyacağım indikatörlere. Görün kü o zaman o indikatörler de terse yatıracak beni

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Feci long olasım var da, ne kadar sağlıklı bilemiyorum.
              Ne şans be. 45 gün önce düşüş tarihini tamı tamına ver. Yani 3 Mayıs Çarşamba de. Sonra uyma.ve kallavi para kaybet senetlerden
              Bir dahaki sefer söz uyacağım indikatörlere. Görün kü o zaman o indikatörler de terse yatıracak beni
              dua edelim inşaallah da senin indikatörlerinin arasına sır perdesi çekmeyesin de görebilesin inşaallah
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

öğlen arası da iyi bastılar yine. günün en düşüğündeyiz.

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

milleti yemeğe lavaboya göndermemeye yemin etmişler ne biçim adam bunlar

Yorum

• VOLVO
                    indikatör
                    • 30 Nisan 2009
                    • 1448

doalrın ateşi yüksek biraz sn.eren

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Benim alımdan sonra 81200'e cok hızlı tepince anormal tepki oldu diye düşünüp vermeye elim gitti ama bir gün de çıtır peşinde koşmayalım trende oynayalım dedim vazgeçtim:(

Benim longları patlatmasalar bari bu şerrolar....
                      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

dolar sanki yeteri kadar yukarda gezindim biraz soğutsam iyi olacak diye aklın dan geçiriyordur heralde

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Benim longları patlatmasalar bari bu şerrolar....
                          xu 100 66418 kapattıya senin longlar iş yapar diye ümit ediyorum ama hayırlısı

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            xu 100 66418 kapattıya senin longlar iş yapar diye ümit ediyorum ama hayırlısı
                            Bunu bilemeyiz Sn Eren,
                            Nasıl ki 1 ayda 17 bin puan yukarı çıktıysa, yine daha aşağıları görmeyeceğimizin garantisi yok...

Ama benim için U100 aşağıda 63600 leri kırmadıkça yeni zirve umudu devam ediyor olacak. Aşağıda daha gidilebilecek yol var yani.

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

öğleden önce APS de -3000 civarında gezinirken şu aralar yeni para gelmeye başladı hayra mı yoralım dersiniz 1543

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

YGS'de şifre iddialarıyla ilgili olarark Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. Karar birazdan açıklanacak --- Milliyet'ten...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information