Döviz + Faiz + VOB yükseliyorsa, VOLVO'nun gidişine hazırlık yapıyordur.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Emin değilim ama sanırım Halkbankın çeyrek karı açıklanmış. Bu da bankaların karı düşecek beklentisini ortadan kaldırmış.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar/TR vob ve imkb ile hiç alakasız olarak yukarı yukarı hareket ediyor, sebebi nedir bilen varmı acabaaaaaaaaaaaaaa

Çok takip edemedim. Teyid gerektirir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sn Yemekçinin dediği gibi çok shortçu birikmeye başladı bu bölgede sanki. Gerçi 1000-1500 puan aşağı versen çoğu longa döner ama ne bileyim...
Hep bu endeksi nasıl daha yukarı taşırlar diye düşünüyordum. Banka akkız ya da yonca filan beklenenden iyi kar açıklarsa o zaman fişek olarak bunları kullanabilirler. Aklımızda olsun.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Stop yazsaydın da buralardan giderdi...Amcalar o kadar hızlı çektiler ki yukarı.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop olan yada olmayan ?.................Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sell in 86425 go awayVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok valla short açılmaz. fikret abi değil mi ? lütfen söyle
Yorum
-
hearth hearth'a karşıymış. ben yazarken sen de yazmışsın.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersell in 86425 go away
Iflah olmayan ayu ruhunu selamlarım
Yorum
-
Vayy beee adamlar resmen uçurdular...Yarın Volvo'nun indikatörün ve bizim çöküşümüz olmayaaaa:(
işlerine gelince direnc filan dinlemediklerini tekrar gördük.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum