EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sanki kardeş sizi takip ediyor palaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
Sorma onun bandları olmayınca işlem yapamıyorum. Hazıra alışmışım resmen:(EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn culex nerede acaba bantlarını göremedim..
Geçen haftadan beri işleri sebebiyle meşgul...Sanırım bu aralar tekrar katılımlarını sürdürür.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Tadım tuzum kaçtı...Allah rahmet eğlesin..toprağı bol olsun.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT abi babasını kaybetti
Allah rahmet eylesinSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Allah rahmet eylesin..Fikret abi başınsağolsun..ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT abi babasını kaybetti
Allah rahmet eylesinBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
orta>>83.875..83.300poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorma onun bandları olmayınca işlem yapamıyorum. Hazıra alışmışım resmen:(
Geçen haftadan beri işleri sebebiyle meşgul...Sanırım bu aralar tekrar katılımlarını sürdürür.
dış <<<84.150..83.000Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
bildiğim kadarıyla bu hafta Antalya da olacağı semineri olacağını biliyoruımEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn culex nerede acaba bantlarını göremedim..Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
başı sağolsun.toprağı bol olsun.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT abi babasını kaybetti
Allah rahmet eylesinŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Allah tan rahmet yakınlarına sabır versin rabbim ...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT abi babasını kaybetti
Allah rahmet eylesin
fikret abi babanızın mekanı cennet olsun inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Allah rahmet eylesİn
Çok ÜzÜldÜm, mekani cennet olsun, fİkret abİme yÜce yaradandan sabir vermesİnİ dİlİyorummmm :040::040::040:engİn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfnt abi babasını kaybetti
allah rahmet eylesinTırsık VOB'cu...
Yorum
-
Allah mekanını cennet etsin. fikret hocam'a ve ailesine Allah sabır versin.
Yorum
-
:( çok üzüldüm allah sabırlar versin...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT abi babasını kaybetti
Allah rahmet eylesin
mekanını cennet eylesin...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
Yorum