82375 den long denemesi...Stopum az aşşaada.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mutimar naaptın?poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82375 den long denemesi...Stopum az aşşaada.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
81900 den tekrar long olayım dedim ama bu kadar yolu gelmişken 81500-81600 leri neden görmesin deyip flat izliyorum hala....mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster625 de stop olmuŞum...
Tekrar long son dakİkalarda belkİ aÇabİlİrİmmmmSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Böyle sinsice düşürmeleri beni henüz dönüşe inandıramadı...Yarın 81XXX lere kötü bir haber eşliğinde inersek oralarda long olmayı düşüneceğim.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81900 den tekrar long olayım dedim ama bu kadar yolu gelmişken 81500-81600 leri neden görmesin deyip flat izliyorum hala....
Aksi halde bir süre çıtırlık peşinde koşmaya devam...Gerçi bugün 150 puan verdik palaya.
Böyle zamanlarda terste kalıp çok kaybetmediğime de şükrediyorum.
herkese iyiakşamlar....
Fikret abiye de tekrar başı sağolsun demek istiyorum...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
68.225 yarın için
yukarı geçmeden Long olmam..bunun altında her çıkış şort şansıdır bnim için
ve culexin bantları..Fal aşağı turkuaz yakmış bi anlamı yokBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
selamun aleyküm
İMKB30 spot endeks bir süredir önemle belirttiğim 83000 seviyesinin altına gerileyerek nisan ayında iki kez döndüğü seviye olan 81700’e kadar geriledi. Bu seviyede tutunarak yukarı yönde tepki vermesi mümkün olan İMKB30 spot endeks tekrar kısa vadeli hareketli ortalamaların aşağı yönde birbirlerini kestiği 83500’ün üzerine çıkmadıkça grafiklerdeki görünüm yükseliş sinyali vermeyecektir.
81500’ün altına sarkması durumunda ise; düşüş bir süredir belirttiğim 200 günlük hareketli ortalama seviyesi olan 79000 seviyesine değin sürebilir.
Kısaca mevcut teknik görünüm gereği; 83500’ün üzerine çıkılmadıkça yükselişe yönelik pozisyon alınması riskli olacaktır...!
N. Nuri SEVGENKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
a.seren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleykümKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ulukartal "İMKB 30 KONTRATI
82,800 desteğini aşağı kıran endeks30 kontratları görünümünü negatife çevirerek 81,900 seviyelerine kadar geriledi. Uzlaşma 82,075'ten gerçekleşirken günlük değer kaybı- %1,79 oldu.
İndikatörlerdeki zayıflık sürüyor, gevşemenin devam ederek 81,250 seviyesindeki desteği hedeflemesi muhtemel. Yukarıda direnç olarak 82,300-82,800 seviyelerini takip ediyoruz. Görünümün pozitif olması için 82,800 direncinin aşılması gerekmektedir. Bu seviye short pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum