diğer forumları şöyle bir okudum herkeste bir tedirginlik son spk tebliği sonrasında.bundan sonra daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spotun açılacağı muhtemel seviye
Bu yükselişte gördüğü en yüksek yer olan
69.800 ler
piyasanında dönebileceği seviyelerdir
her iki yönede % 50 ihtimal var bence
long için de şort içinde sabırlı olmak lazımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bende büyük ihtimalle bir deneme yaparımkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydin dostlar........Bakalim 86300 ler gecilecek mi??????Gelirse benimde shortlar gelmi$ olur...Stop 87300
ama benim stop yakın olurKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Herkese selam
Bugün algılarım çok feci boğa yönlü...Hatta sabah geç kaldım. Nasıl açılmış bilmiyorum ama haftasonu resmen kendimi gaza getirmiştim: Yatay açılışta full long olurum diye...
Algılar bu kadar boğalaşmışsa birkaç güne basarlar aşağı
İşlerim sebebiyle flat...
Herkese bol kazanclar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ulukartal Kapital Gün İçi VOB Yorum 85,000 seviyeleri destek
Yukarı yönlü açılış yapan endeks30 kontratları gün içerisinde en düşük 85,150 en yüksek 85,925 seviyelerini test etti.Hedef olarak verdiğimiz 86,000 seviyelerine yaklaşmış bulunurken indikatörler pozitif görünümü desteklemeye devam ediyor. 86,000 direnci aşılabilirse alım isteğinin arttığı görülebilir. Pozitif görünümün devamı için üzerinde kalınması gereken seviye ise 85,000 olarak güncellenmiştir. Bu seviye long pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.
Destek: 85,000-84,650 Direnç:86,000-86,500Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
hoş geldiniz abiEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayirli kazanclar,notebook umu getirmedim Bugun ,muhabetiniz bol olsunKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Selamlar,EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayirli kazanclar,notebook umu getirmedim Bugun ,muhabetiniz bol olsun
havadan mıdır neden ama feci uykum var ve bir ayu olarak bir süre vob izlemek tad vermeyecek sanırım bana.
Yukarılardan verdik emirleri gelirse shortlarız gelmezse yatarız
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Selam mutimarmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyet olsun, bende yeni geldim
tüm kullanıcılara bereketli bir hafta olmasını temenni ediyorum, fikret abime ayrıca selamlar olsun...
KISA açmadım ama açmak için fırsat kolluyor olacagım, sayın karınca açmış bile
Karınca'nın kısalar patladı diye düşünüyorum. Birara 925 lere kadar çektiklerinde patlatmış olabilirler.
Fikret abi selam,
Özlettin kendini....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum