Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen alamanyaya gidiyorsun
zaten tedbir almamn lazım gelir

Yorum
-
sen de haklısınVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi 3000 puandır korku salıyorsun. bana da yazık günah değil mi

ben susayım 3000 puan düşene kadar.
Yorum
-
Bende nyetlendim ama açmadımmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvo abi hadi gideceksen bir an önce git Alamanya ya arytık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
KISA donlarımı giydim bekliyorummmm ....................(stop lu)
kisa donlara ekmek yedirmeye niyetleri yok gibKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sen daha iyi bilirsin abim, ben riske girdim ama stop koyarak,yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende nyetlendim ama açmadım
kisa donlara ekmek yedirmeye niyetleri yok gib
hayırlısı abim olmadı az zararla satar uzun a bile dönebilirim....
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Ben de acele etmemeye karar verdim... Bu amcaların niyetinin ne olduğunu anlamak için biraz zaman geçmesi lazım kanımca...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende nyetlendim ama açmadım
kisa donlara ekmek yedirmeye niyetleri yok gibSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sonunda:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthe end:
this wednesday. but of course for a short period
good evening.
Bu Çarşamba. kısa bir süre ama tabii için
iyi akşamlar.
Google boyle dedi
doğru dedimi bilmemKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Saglık olsun
sabah KISA açtığın rakamların 2 kademe altından ve 1 kademe üstünden bende öglenden sonra KISA larımı açtım, sen kısa açtığında ve stop olduğundan haberim yoktu, diş doktoruma gittim ve geri geldiğimde bu yazını görünce KISA larım açtım ve geceye de taşıdım
Sabah ola hayrola diyelim değil mi

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop patladı.......
- 400 saglık olsun......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
08.4.2011 gününde oluşan direnç bugün çalıştı..OBO formasyonu tamamlanmı olabilir..
Falımız bugun yukarı pembe yakmış..Gidiş terse gelebilirin habercisi..yarın Kırmızı çubuk olursa şaşırmam..
Gevşeme olacaksa destekelrimiz. 69.000-68265 ve Hareketli stoploss 67.740
Vobda 84.675 desteği kırılırsa yarın veya diğer gün 82.950 gündeme gelir..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Usame Bin Laden....!!!!!!!!!!!!
USA ve para babaları için gerektiğinden

OBAMA nın yeri bir seçim daha garantilendi.;););)
Dow için hedefim 25.000:081:
:081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
Yorum