Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benim isteğime göre koskoca uçağı saatlerini değiştirtme sen kafana göre takılVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardeşim yolculuk yarın sabah da öğleden sonra bakarım demiştim. ama istersen uçağı erkene alayım
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Arkadaşlar işin şakası elbetde bunlar. Zaten bana yani seyahat indikatörlerime göre
karar vermiyeceğinizi biliyorum ama yine de yazayım. sakın haa. kendi bidiğinizi yapın;)
Ben mesela yolculklarda hiç vob pozu taşımam. Ama her gittiğimde de pişman olmuşumdur.Tam 7 yıldır
Yorum
-
bir defaya mahsus alışkanlıkların dan vaz geçsen kötü mü olur kiVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAma her gittiğimde de pişman olmuşumdur. Tam 7 yıldırKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yattı uyu duVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi how do you do

Not:Mutimarım fırsat işte daha fazla short olmak için.
Yorum
-
Pozu kapatırken reverse olayım da dedim ama short kovalarken aniden reverse olacak kadar geliştiremedim kafayıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDuygularıma göre davrandım ve 875 den shortları kapattım...Ama tamamen duygusal. Sanırım full girmiş olmam biraz gerginlik yarattı
ABV diyeyim...
Neyse az da olsa kıl koparmak da iyi...Yine short kovalayalım bakalım.
Ekleme: Bu arada diğer forumlarda da sanki genel hava short yönünde..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
gelde short aç. çılgın gibi alıyorlareren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir defaya mahsus alışkanlıkların dan vaz geçsen kötü mü olur ki
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryattı uyu du

Oooo çoktan kapadım baktım hızlı şekilde 84,XXX üstüne alttı hemen kapadım am ahalen içimdne KISA açmak geçiyor , ned eols aVOLVO indikatörü denen bir şey var , ama daha Alamanya hiç denenmemiştiiiiiiiiiiiiiiiiii

, sonuçların bende merak ediyorum
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Bende açtım sevgili volvoVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelde short aç. çılgın gibi alıyorlar
650 denKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
:081::081:
Yorum