longlarla arkana yaslanmadın mı?
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi farkında olmadan LONG olmuşum beee... arkaya yaslanmışım am ahaberim bile yokmuşşş..... he he heeeeeeeFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlonglarla arkana yaslanmadın mı?
cayy 
ACABA SANKO YU ARASAM MIIIIIIIIII, BİR YANLIŞLIK MI VAR Kİ... BU KADAR ÇOK LONG EMRİ DE GİRMEMİŞTİMMMMM

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Arkama ancak 80400 lerin üstünde kaparsa yaslanırım. Ya da 79 üstü kapanışta gergin ama pozitif duruşumu korurumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlonglarla arkana yaslanmadın mı?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Aman abi dikkat...Bu sefer shortçuları feci sıkıştıracak gibi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort açtım 900'den...64800 üzerine atamadan kapatırsa dokunmam.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Lonlarla bende arkama yaslandım ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi...
piyasayı çok kastılar çokkk...
ilk durak 82,400 burasını kırarsa 84...
hadi hayırlısıYASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Sanırım şimdi aşağı verip son 15 dakikada yön kararını verecek gibi. Ben de hızlı olsam 80100 den short düşünüyordum. Ama ne stop beceririm ne de reverse olmayı diye sadece izliyoruz bakalımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster64902 vay beSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bugün hiç yapmadığım günlük işlemleri yaptım...
ve sonucunda çok kötü zarar yazdık
neyseki iyi yerden long olduk...
80,100 itibari ile zarar kalmadı
ama bendede moral kalmadı
yükselişe hiç sevinemedim bile.. :(YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Son 15 dakika çok önemli. Eğer tuzak değilse önümüzdeki hafta yükselişler daha sağlam olur ve artık her shortlanan yere ertesigün dönme devri biter kanımca.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum