lee volvo, daha doymadın mı? hadi yemeğini ye de gel.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Volvo ekran başında uyuyakaldı bence. Kafası da klavyenin üzerinde F5 F5 yapıp duruyor kanımcaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlee volvo, daha doymadın mı? hadi yemeğini ye de gel.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yemek yeme süreni 2 ile çarp 30 dakika da üzerine ekle.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlee volvo, daha doymadın mı? hadi yemeğini ye de gel.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Rahat ol.Bişeycik olmaz.Kaat takasları süper olayı.;)Seçime kadar sıkıntı yok.USA ve biz omuz omuza.:081::081FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakalım ne ayak? düşecek mi borsa yoksa blöf mü yapıyorlar?
iğerlerine karışmam.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
demek ki shortta huzur var bugünculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü 79900 beklentim gerçekleşti.dün gelseydi long olacaktım.ama şimdi riskli.79100 istiyorum artık.79675 kırılırsa bir anda gideriz.
Yorum
-
Abicim valla yemekteydim.Koca bir tabak mantı yedimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlee volvo, daha doymadın mı? hadi yemeğini ye de gel.

Flat olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum
Yorum
-
Her 200 puanlık düşüşte 1 taneculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bakıyorum hep tüttürüyorsunuz.sizi dumansız hava sahasına davet ediyorum.sanal bile olsa içmeyin şu zıkkımı.

Yorum
-
afiyet olsun yarasın.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbicim valla yemekteydim.Koca bir tabak mantı yedim

Flat olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum

layoti görmesin mesajını
Yorum
-
2 tane hakkım varFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer 200 puanlık düşüşte 1 tane

gidip içeyim

Yorum
Yorum