yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aslında bu hareket bana bugün çok sert bir yükseliş olabileceğini ve son silkelemeleri yaptığı izlenimi veriyor. istese dediğim gibi gapli açıp 78200 lerden daha çoook mal dağıtabilirdi. Spot açıldıktan 78200 ler üstünde olmasını bekliyorumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
- makas KY için shortlamayı zorlaştırmaz mı abi?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞuana kadar oluşan düşüşlerde - makas oluşmadı
sanki - makasa hazırlık varSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
elbette zorlaştırırporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster- makas KY için shortlamayı zorlaştırmaz mı abi?
o zaman da ky long
py şort oluyor zatenKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Son yükseliş fibo oranları
ve düşüş kanalları
spot 100 63.400-500
üzerinde kaldığı sürece yukarı devam gelebilir

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bana ilginç gelen şey eskiden imf olaylarıyla hükümet borsayı sürekli yüksek tutmaya çalışıyordu. Doları dizginliyordu.
Şimdi hiç sesleri çıkmıyor. Sanki başbakan, Babacan filan Garanlarını yukarıdan KY ye satmış gibi takılıyorlar
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
78 altı görüldü ve korelasyon bozuldu....daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün akşam sevgili karıncanın kar al noktası olarak belirlediği yer 82400 de 84100 e yükselmiştir....
sebebi ise bugün hızlı bir düzeltmenin gerçekleşmesi... düzeltmeden direkt yükselseydi 82400 olucaktı...
78 altı bu korelasyonun bozulmasına sebeb olur....
son 1,5 yıldır yapılan hareketlerin tersi hareketler oluyor...
son kale 77,400 dür orasıda geçilirse 76,250 den sonra ruhuna rahmet okumaktan başka bi şey gelmez eldenYASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
bazı banka ve 30 hisse takaslarında alımlar gözlenmekte.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tek tuşla buranın ne hallere geldiği günleri unutmayalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
düşüş günlerimizin 21.günündeyiz.fibo çemberinin 1.618 çizgisi bugün,bakalım bu işin sonu ne olur.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Neden bu kadar karamsar oldun?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek tuşla buranın ne hallere geldiği günleri unutmayalım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum