FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hakkında hayırlısı abim......FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster575ten açtığım shortlarla bendeniz risk alıyorum.
kaç kişi LONG, kaç kişi SHORT girdi hafta sonuna,
yada yada NAKİT giren varmı........
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Anlaşılan herkes debelendi bugün
Bende o hisseden bu hisseye atladım. deli işlem yapmışım. gün sonuna kuş gibi para kalmış.anlamadım neden ?
Halbuki sabahtan garanti alıp sahile inseymişim malı kat kat vurmuş olacaktım.
neyse haftasonuna 1/4 hisse ile girdim.
herkese iyi haftasonları....
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar
bende 78.250 den aranızdayım
uzun olarak**********VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi sen shortmusun ? tam anlayamadım pozunu ?
selamlar..Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Dansöz dowu boşver, birazdan düzelir.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD KÖTÜ GİDİYOR,
FİKRET abim sanırım iyi yerden kısa açtı....
Bizi düzmesinler yeter, shortlar stop olur gibime geliyor ama Mısır mübarek cephesinden gelecek haberler önemli.
Yorum
-
Nasıl bu sabah longculara kabus yaşatıp 63200 lerden döndüyse kötü bir gelişme yaşanmadıkça buradan aşağı salmamaları lazım.
Shortçulara kabus yaşatmaları lazım artık. Short trende oynayanlar haftalardır heryerden shortlarına kazanç sağlıyorlar korkusuzca.
Pazartesi artık korku seansları başlamazsa ben zaten çıkarım.
Çarşamba yeni işe başlayacağım ve bu vob zımbırtısından elimi eteğimi çekmek istiyorum. Olmazsa en azından sevgili Yemekçi gibi az takılmak istiyorum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Kritik yerden kapattığımız için kazanmasan da pek hasar alacağını sanmıyorum abi. Haftasonuna long girmek de ayrı bir riskti ama şemsiyeyi bir türlü çıkaramadık kiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDansöz dowu boşver, birazdan düzelir.
Bizi düzmesinler yeter, shortlar stop olur gibime geliyor ama Mısır mübarek cephesinden gelecek haberler önemli.
iyi tatiller...
Mısır da ne olacaksa oradaki adam gibi yaşam isteyen insanlar için hayırlısı olsun.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Hayattan hasar almışız, borsa ne ki.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKritik yerden kapattığımız için kazanmasan da pek hasar alacağını sanmıyorum abi. Haftasonuna long girmek de ayrı bir riskti ama şemsiyeyi bir türlü çıkaramadık ki
iyi tatiller...
Mısır da ne olacaksa oradaki adam gibi yaşam isteyen insanlar için hayırlısı olsun.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDansöz dowu boşver, birazdan düzelir.
Bizi düzmesinler yeter, shortlar stop olur gibime geliyor ama Mısır mübarek cephesinden gelecek haberler önemli.çok karamsarsın be abi.....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayattan hasar almışız, borsa ne ki.
Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum