EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tekrar hoşgeldin dostum.dostların özürü olmaz.muhakkak önemli sebebleri olur.aramıza dönmenden mutlu oldum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
hoşgeldin sevgili efeEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar selamlar,,öncelikle özürümü kabul edin bir dönem aranızda yoktum..belki bir dönemde sadece okuyucu olarak katılacağım...ama mazeretimi de dinleyin lütfen..yaz döneminde beklentim isteğim dahilinde yaşadığım şehri evimi değiştirdim..bu yeni düzen kurulana kadar değil borsa ile internete bile girmem mümkün görünmüyordu.yeni geldiğimiz yerdede işleri rutine oturtma çabaları içerisindeyim,bo dönemde borsa ve teknik analizden uzaklaştım,İş i-borsa-teknik analiz çalışmaları çerçevesine krendimi bayağı yıpratıyordum aslında bu istemsiz uzaklaşma iyi de oldu kafa dinledim aileme zaman ayırdım,arabamı değiştirdim,bir dönem daha dinleneceğim..herkese selamlar &sevgiler
Hayat borsadan ibaret değil
işlem yapmadan takıl
kafan rahat olur
işlerede istediğin gibi zaman ayırırsınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Tekrar hoşgeldin Sn Efe,EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar selamlar,,öncelikle özürümü kabul edin bir dönem aranızda yoktum..belki bir dönemde sadece okuyucu olarak katılacağım...ama mazeretimi de dinleyin lütfen..yaz döneminde beklentim isteğim dahilinde yaşadığım şehri evimi değiştirdim..bu yeni düzen kurulana kadar değil borsa ile internete bile girmem mümkün görünmüyordu.yeni geldiğimiz yerdede işleri rutine oturtma çabaları içerisindeyim,bo dönemde borsa ve teknik analizden uzaklaştım,İş i-borsa-teknik analiz çalışmaları çerçevesine krendimi bayağı yıpratıyordum aslında bu istemsiz uzaklaşma iyi de oldu kafa dinledim aileme zaman ayırdım,arabamı değiştirdim,bir dönem daha dinleneceğim..herkese selamlar &sevgiler
Hisse analizlerin mükemmeldi.
Ben de yakında yeni başlayacağım işim sebebiyle borsadan uzaklaşmak istiyorum. Ömür törpüsü resmen. Dışarıda çok güzel hava varken bile çıkamadığım günleri düşünüyorum da ahhh ahhh.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sabah sabah yukarı dirençlere bu kadar yaklaşması beni ürküttü açıkçası. Bak hala yükseliyor. 80700 şu anda.
Sadece shortcuları emme hareketi gibi gelmeye başladı bu bana.
Flat olmama az kaldı.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Uzun zamandır taşıdığım longlarımı 80625 den verdim...Allahtan 77000 lerdeyken ortalama düşürdüm biraz.
1000 puan zararına fit olduk palayla.
2 dakika daha bekleyeymişim keşke:(Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Benim de öyle ama 81200 olsa daha bir rahat olurdum. Beni flat yapıp short kovalama psikolojisine soktularsa yükseliş trendi de başlıyor olabilir korkusu varmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarnım doydu gözüm KISA da yine neden se
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
geçen haftan perşembe günü bütün uzun pozlarımı 81.225 den kapamıştım, düşüsden önce bilmeden de olsa !!! şimdi tam orayan geldik sanki ama ben asıl 81.4XX-6XX lerden kısa açmayı düşünüyorum azar azar , nereye kadar mı 82.5XX .......................poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim de öyle ama 81200 olsa daha bir rahat olurdum. Beni flat yapıp short kovalama psikolojisine soktularsa yükseliş trendi de başlıyor olabilir korkusu var
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Hisse senedi ve vob tarafinda
endekslerin gun ortasinda seanslik bazda kritik desteklerde oldugu goruluyor.
Imkb ulusal 100 endeksinde 65.600, vob 30 subat kontratta ise 80.600
seviyesinin altina yonelik kirilmalar seans ici kar realizasyonlarina neden
olabilir. Ayni vadede direncleri ise imkb ulusal 100 endeksinde 65.800, vob 30
subat kontratta ise 81.050 olarak ongormekteyiz…..
Yorum

Yorum