volvo yokken yazayım, 150den flat
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pala ver biraz aşşağı da rahatla...Ne kastırdın yaaa...Düşerken cart diye çizer çıkarken kastıra kastıra alıyor.
ekleme
erken vermiş biraz
Ahh ulen dışarı çıkmayacak olsam Fikret abi gibi dans ederdim seninle
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
tühhh kaçırdık. yoksa bu fırsatı verirmiydim k24k24k24FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo yokken yazayım, 150den flat
Yorum
-
Dışarı çıkacağım diye poz da değiştirmedim. Üstüne 500 puan düşüş geldi. Burdan da longa döner zararı azaltırdık.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrar long.
volvo den geldin artık poz yazmam
Ne diyeyim:(
Telefon geldi dışarı çıkma işi de iptal...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
abi başta sen ama birkaç kişi daha var. sizleri sıkıştırmaya çalışyıorumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem volvo, beni mi takip ediyorsun? ayıp ayıp

Yorum
-
Bir kaç kişi birden seni bir köşede sıkıştırırsa....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi başta sen ama birkaç kişi daha var. sizleri sıkıştırmaya çalışyıorum

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum