göm gitsin VOLVO
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar umarım short değilsinizdir.çok enteresan bir gün geçirsekte pala ew saatlikte fiboya uymuş,ya bura dip yada daha aşağıları görürüz.ilk gördüklerimi sizlerle paylağmak istedim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
garanda bu fiboda frene neden basıldı.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
paylaşılmayan bilginin kime ne faydsı olur.
para sağlığınızı bozmaması dileğiyle,huzur ve mutluk dolu hafta sonu dileklerimle.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
x100 bu seviyelerden aşağı gelmemesi durumunda yeni zirveler önümüzde demektir.
Yorum
-
dostum birşey değil.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok teşekkürler sevgili taka dostum.
ellerin dert görmesin.
tereydlerini o kadar güzel paylaşıyorsunki asıl ben teşekür ederim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
iyi akşamlar
haftayı dış bandın hemen altında kapadık.hafta boyunca long bölgesine hiç geçemedik.olası yukarı tepkilerde 79500 ve 81500 dikkat çekici rakamlar.
önümüzdeki haftanın bantları
orta bant:78750-76350
dış bant:79900-75200
77950 üstünde yukarı hareket,
77150 altında aşağı hareket güç kazanır.
aylık grafiğe dikkatinizi çekmek istiyorum...
cümleten iyi tatiller.
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntıuymadığımız sistemimize göre
30 luk açılışta al vermiş sata dönememiş.
60 ve 120 lik 3 gündür Al da
240 lık alda 2. gününü tamamlamış
günlük 81450 üstü kapanış gelirse al verecek.
60 lık Fiboda da 81,500 fibonun 38,2 seviyesi.

grafikteki ? işaretinin olduğu seviyenin görüldüğü andan sonrası

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Abi çok güzel yakalamışsınyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçen yıllardada böyle bir hareket hatırlıyorum o zamanda yukarı 500-600 puan yapmıştı
anlık yapıyor bu hareketleri sonra tekrar normale dönüyor..
genel yön konusunda yardımcı oluyor bence;)YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum

Yorum