FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum şu esprilerin çok hoş olmuş,okurken baya güldüm.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Şunu biraz öne çekelim.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar arkadaşlar
yarının bantları
orta bant:80750-80100
dış bant:81100-79775
80550 üstünde yukarı,80325 altında aşağı yön kuvvetlenir.
Ekleme:Tek umudum Garan'ın bu kadar yükselip de 7.50 yi tekrar denemeden dönmek istemeyeceğidir. Ayrıca diğer forumlarda hala düşüş algısı devam ediyor.Onlara acaba yükseliş trendi başladı mı dedirtmeden geri dönmemesi lazım...Tabii bence.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Algılarla süper oynadılar sabah sabah...Ben bile hergün ters düşünsem bile bir yön duygusuna sahip iken şu anda endeksin hareketlerinden zerre yön fikrine kapılamıyorum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu adamlar ne yapmaya çalışıypr bir fikri olan var mı? Spotu yukarı çekip VOB'u tutuyorlar. Spota verirken vob'u mu alacaklar yoksa vob'a verdikten sonra spotu da yanına mı yollayacaklar?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kafasına göre takılıyor, long açılırsa aşağı basacak, short çoğunluk olursa yukarı.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu adamlar ne yapmaya çalışıypr bir fikri olan var mı? Spotu yukarı çekip VOB'u tutuyorlar. Spota verirken vob'u mu alacaklar yoksa vob'a verdikten sonra spotu da yanına mı yollayacaklar?
Yorum
-
Sen hangi yöndesin bakem?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkafasına göre takılıyor, long açılırsa aşağı basacak, short çoğunluk olursa yukarı.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yorum
-
Volvo gözünü kapat da söylesinFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöylemesi ayıp, kısa
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
o anlamamıştır kesinporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvo gözünü kapat da söylesin
Yorum
-
he ya!mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi nakit tir diyeceğim ama adam hiç nakit kalmadığı için o duyguyu bilmez...... ille bir tarafta poz alacakkkkkkkkkkkk
bence UZUN poz açmış bekliyor !!!!!
kısa
Yorum
Yorum