ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Adresi yaz abi yollarım Engin'le Güneysu'dan.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertedarikli gelmek için sorduk...........poşet torba yardımcı eleman.....taşıma için.............
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hocam üni.için varmı kitabın.............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEngin birinci sınıf boyama kitapların hazır.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
10 tepsi yollasan bir dilim düşmez o kadrodan bana..............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdresi yaz abi yollarım Engin'le Güneysu'dan.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Yok bu ara bu ara ciddi ciddi verici ANZ.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryancı getirmem.............
Yorum
-
yinede getirmem....verdiğiyle kalır............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok bu ara bu ara ciddi ciddi verici ANZ.
Yorum
-
Üniteden bol ne var.Hangi konu bildir getireyim.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam üni.için varmı kitabın.............
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 tepsi yollasan bir dilim düşmez o kadrodan bana..............

Yorum
-
üniversite dedik............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜniteden bol ne var.Hangi konu bildir getireyim.
Yorum
-
Açığı var kapalısı var.C4 üretimi nasıl olur diyeni de var hayvan yetiştiricisi çıkaranı da.Hangisi?Benim bölüme ilgi duyma derim.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüniversite dedik............
Yorum
-
kanka benim uşağınkileri hazır etmedin mi yoksa...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEngin birinci sınıf boyama kitapların hazır.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
BORSA`DA İKİNCİ SEANS 30 DAKİKA UZATILACAK
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB)ikinci seansın 30 dakika uzatılmasına karar verildi.
Borsa Başkanlığının Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğünün 14 Eylül 2009 tarih ve 306sayılı Genelgesi`nde düzenlenen, İMKB Yönetim Kurulunun 11 Eylül 2009 tarihli kararı doğrultusunda ikinci seansın 30 dakika uzatılmasına karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, söz konusu karar uyarınca saat 14.00`te başlayan ikinci seansın, saat 17.00 yerine 17.30`da tamamlanacağı kaydedildi.
19 Ekim 2009 tarihinde yürürlüğe girecek bu düzenleme sonrasında Hisse Senetleri Piyasası seans saatleri şöyle olacak:
“1. Seans: 09:30 - 12:30,
''2. Seans:14:00 - 17:30”itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sen de allaha emanet ol kanka ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı iftarlar.A.E.O.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
Yorum