senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saim abi........
çıkıyorum acilen......
21.30 da ordayım........
burakı alırım 21.10 da.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
çok yeme..............M.Schumacher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeyse iftar vakti ve hazırlığı,,, 3 gün sonra gelirsem iyidir...Herkes Allaha Emanet....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
buraya taşıyayım bayağı geride kaldı da...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçak al hocamla konuştum az önce...herkese teşekkür ediyor...salı gecesi(kadir gecesi)bizi bekliyormuş...gelenlere baklava ısmarlayacakmış...mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine...koşuyolu kalp hastanesi KARTAL...ayrıcana ameliyat Çarşamba gününe ertelenmiş...
Yarın gece gelecekler yazsın adını ....ben gidecem kimse gelmese bile ...
1. ŞENOLal sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
tamam mı saim abi..........
senol.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
umarım bende orada olurum...............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaim abi........
çıkıyorum acilen......
21.30 da ordayım........
burakı alırım 21.10 da.........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
kime ne olmuş...............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburaya taşıyayım bayağı geride kaldı da...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
geç değil mi ...o saat gelin şunu 20:45 yapalım ...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster21.30............
güllü............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
akşam konuşuruz senol....
21.30 uyuyormu size.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
2100 iyidir... o zamansenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeç değil mi ...o saat gelin şunu 20:45 yapalım ...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
olur sen erken gel takıl............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeç değil mi ...o saat gelin şunu 20:45 yapalım ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
al çak al'ın anası ameliyat olacaktı ...bu gün ..çarşamba gününe kaldı ...yarın gece de hastane de olacakmış...yarın gece ben ziyarete gidecem...gelen paklava ısmarlayacağım dedi...kimse gelmese ben tek gidecem ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkime ne olmuş...............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ok.. çıkıyorum bende....
pide almam lazım....
21.oo da güllü deyim... burak'ı alırım..
diğerlerine haber verin.. gelebilen varsa....
yada vermeyin.. yarın geceye gelirler.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
Yorum