gemici abi sen çok yaşa...var mı akşam güllünün kızı ...
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yine gelmez çünkü musait değil...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2. tekrar hala cevap gelmedi...Ferrari out;Mercedes in
Yorum
-
ben de sana sorduydumgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar mı............
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
yemeğim hazırmış yiyeyim de geleyim.....sizde bu yazıyı okuyunca sevap kazanın..............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de sana sorduydum
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
hayırdır 100 numara olayımı...M.Schumacher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine gelmez çünkü musait değil...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
afiyet olsun ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemeğim hazırmış yiyeyim de geleyim.....sizde bu yazıyı okuyunca sevap kazanın..............
engin bir daha sormuyacağım haberin olsun ...sonra geliyorum desen de bulamayacaksın...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
thanks,,gemici abi hürmet ederim,,ama halen senden mesaj bekliyorum,,bana özelden mesaj borçlusun....gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaykıl ne iş...............
Ferrari out;Mercedes in
Yorum
-
Engin birde fenerli, olmasan varya seni daha çok sevecem...,Ama yine de tebrikler...Ferrari out;Mercedes in
Yorum
-
yokum dedim ya ...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun ...
engin bir daha sormuyacağım haberin olsun ...sonra geliyorum desen de bulamayacaksın...
Yorum

mutlu yıllar alex de souza
Yorum