ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi niye uğraşıyorsun ver Engin'e perte çıkarsın.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok ya...öok müsait yere koydum sel alsında sigortadan parasını alayım diye......yokuşun tam dibinde.....sular gelirse karşı duvara vurup parçalanacak..............

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Efsane duymasın çok üzülür,gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok ya...öok müsait yere koydum sel alsında sigortadan parasını alayım diye......yokuşun tam dibinde.....sular gelirse karşı duvara vurup parçalanacak..............
Belki sigorta parasıyla efsaneyede küçük bir düldül alırmısın Saim abi
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşevrole alacağım kendime............
amg al.. uçak gibi araba....
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Yanlış taktik .Kurtar ondan sonra veletten kurtarabilirsen.Bağdat caddesine park eder içinde de uyur.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşevrole alacağım kendime............
Yorum
-
hop hooooooppppp...dünya ahiret bacın olur...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de senin avatara takılmış kalmışım.

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
Çatıya paratoner taktırdım :081:EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende... fırtına için önlemini almışşsın...
Yorum
-
yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfsane duymasın çok üzülür,
Belki sigorta parasıyla efsaneyede küçük bir düldül alırmısın Saim abi
işte görmemişin bi arabası olmuş... gitmiş bayıra parketmiş ... :081::081::081:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Adriana Lima değilmi oLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhop hooooooppppp...dünya ahiret bacın olur...

Yorum
-
Allahüekber.LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhop hooooooppppp...dünya ahiret bacın olur...

Yorum
-
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
Allah kavuştursun.k26gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçocuk yurt dışında balkanlar gezisinde.........15 gündür...........
Su dökeydin peşi sıra.
Yorum
-
ahiret bacım olsun........dünya işine karışma....bakarsın denk gelir.............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhop hooooooppppp...dünya ahiret bacın olur...

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Benim gelinim olacaktı :040:LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet o...

Evlenince oğlum çok üzüldü :040:
Yorum

Yorum