verdik ya haber khanjar
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
danke schön............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçaksana bi merci bocuitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Yemekçi abiiiiiiii.Aloooooooo.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne demek o.....alacağına karşılık cip mi vermişler............
Keyfe halike.:040:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
şemsiye aldım ben... :081::081::081:yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyükler önleminizi alın dedi,
Bu geceki yağmur için önleminizi alsınızmı
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
aldık......balkona sünger koydum.............yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyükler önleminizi alın dedi,
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gidemedim................ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abi selim abi nizami pidei muhabbet noldu iptalmi ?itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
tüm gider kanal boru çatı mazgal ve mangallar açıldı aplayıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyükler önleminizi alın dedi,
Yorum
-
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
hep öyle olur zaten. hissenet te bir fırtına koptuğu zaman birileri kızar, yeni bir forum açar. hayırlı olsun.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz gittik.. forumun şekli şemali bile değişti.. anlamadınmı bi olaylar döndüğünü..

Yorum
-
Sünger bob'mugemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldık......balkona sünger koydum.............
Yorum
-
n'yi nerede bıraktın babanne.Git al da gel.k24k24Bis seni öyle sevdik.yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar,
İyi olduğunuzu nasılsa biliyoruz.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sana kapamak için 10 tane lazım:ka24:EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşemsiye aldım ben... :081::081::081:
Yorum
-
Böyle daha karizmatik oldu amaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstern'yi nerede bıraktın babanne.Git al da gel.k24k24Bis seni öyle sevdik.

Yıldırım
Yorum

Yorum