basladımı fırtına
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin ki yaşamak mı zaten...............
sen çok yaşaaaaaaa....gemici

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
yok bizim meyhaneden sünger recaiyi aldım............yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSünger bob'mu
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
biz seni bu halinle sevebildiysek.. süper babaneyi her halukarda severiz gibime geliyo...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstern'yi nerede bıraktın babanne.Git al da gel.k24k24Bis seni öyle sevdik.

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
sen de..............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen çok yaşaaaaaaa....gemici

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbasladımı fırtına
yooo ne fırtınası...balkonda ay ışığında cayy
içiyorum
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
Aziz Yıldırım mı Yıldırım Demirören mi yoksa bizim Yıldırım mı?yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBöyle daha karizmatik oldu ama
Yıldırım
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBöyle daha karizmatik oldu ama
Yıldırım
sende... fırtına için önlemini almışşsın...
--------------------
Yorum
-
Veletten bi kurtarabilse...yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArabayı da balkona aldınmı saim abi
Malumm bu sel arabaları götürüyor

Yorum
-
allahın işine karısmamak lazım ; meteorolojı de cok oynuyoLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryooo ne fırtınası...balkonda ay ışığında cayy
içiyorumALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArabayı da balkona aldınmı saim abi
Malumm bu sel arabaları götürüyor

--------------------
Yorum
-
yok ya...öok müsait yere koydum sel alsında sigortadan parasını alayım diye......yokuşun tam dibinde.....sular gelirse karşı duvara vurup parçalanacak..............yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArabayı da balkona aldınmı saim abi
Malumm bu sel arabaları götürüyoritibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Ben de senin avatara takılmış kalmışım.LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryooo ne fırtınası...balkonda ay ışığında cayy
içiyorum
Yorum
-
Güzel Karadenizimizin, güzel Ordu'sunun yıldırım'ıÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAziz Yıldırım mı Yıldırım Demirören mi yoksa bizim Yıldırım mı?

Yorum
Yorum