hakansahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Daha bunlar ne ki.Birazdan Habeşistan neresi derse şaşma?hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwhat dedin abi
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
kamboçya dilmiydiÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha bunlar ne ki.Birazdan Habeşistan neresi derse şaşma?
Yorum
-
çok cahil bu gençler...............ulan batoru bile bilmezler............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha bunlar ne ki.Birazdan Habeşistan neresi derse şaşma?
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Ben adamın hasını tanırım diyosun yani.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulaklarını yıkat asla demez öyle şey..................
Duydum methini döktürüyormuşsun.
Yorum
-
yok kuala lumpur.............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkamboçya dilmiydi
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwhat dedin abi
anlama..sakııııııııııııııııııııınnnnnnnnn .. okuma....

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Hoşbulduk Engin abi herkese iyi akşamlar...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster61 h.gSÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
Hepsi google'ye gitti,birazdan gelirler.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok cahil bu gençler...............ulan batoru bile bilmezler............
Yorum
-
öyle hocam delikanlı adam 500 metreden tanırım..............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen adamın hasını tanırım diyosun yani.
Duydum methini döktürüyormuşsun.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok cahil bu gençler...............ulan batoru bile bilmezler............
sen öyle san...

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
bakalım kimden gelecek doru cevap..............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHepsi google'ye gitti,birazdan gelirler.
Yorum
Yorum