Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
en önemli yerini bilemedin................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroakadarınıda bilemicem....

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
dökülen indüs...................SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbengal körfezine dökülen nehiritibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren önemli yerini bilemedin................
önemsiz kısmı daha önemli demekki benim için ...

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
gemici abi bayram namazından sonra kapının dibinde bekleyecem.haberin ola.bayram harçlığı için.malum 30 yaşına gelmedim daha.*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abi bayram namazından sonra kapının dibinde bekleyecem.haberin ola.bayram harçlığı için.malum 30 yaşına gelmedim daha.
birlikte bekleyelim... bi sana verir bi bana...

--------------------
Yorum
-
ben selimiye camisinde olacağım.............hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abi bayram namazından sonra kapının dibinde bekleyecem.haberin ola.bayram harçlığı için.malum 30 yaşına gelmedim daha.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
nereye kabak doldurazaktın daha...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllaha emanet olun.
Hayırlı geceler.
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
tamam duydunmu efsane akrabaları varsa onlarada uğrarız.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben selimiye camisinde olacağım.............
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam duydunmu efsane akrabaları varsa onlarada uğrarız.

yuh...
--------------------
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselimiyede bekliyorum çıkışta............
geldiğimize deyecekse arkdaşlarıda getireyim abi. :081::081::081:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
tamam aşirete de haber vereyim.fazla kişi olmaz korkma abi. en fazla 999 kişi 1000 olmazgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselimiyede bekliyorum çıkışta............
Yorum
-
İşitme Cihazı
Adam işitme cihazı almak için girdiği mağazada tezgâhtara,
- Ucuz bir şey olsun evledııım
Tezgahtar
- Fiyatlar 2 dolar ile 2000 dolar arasında değişiyor efendim..!
- 2 dolarlık model nasıl bir şey?
- Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine
bırakıyorsunuz. ..
- Bu nasıl çalışıyor?
- Çalışmıyor efendim...
Kulağınızda bunu görenler daha yüksek sesle konuşmaya başlıyorlar... "!itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum