Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
broke,1,31 den parsan alınır mı?yakında hareket yapabilir mi?saygılar
dostum kararlarını kendin vereceksin... şuan için 1,30-1,32 seviyesi önemli bir direnç oluşturmuş durumda...gitmesi için buranın kırılması lazım saygılar...
Hocami
tkfen hakkında ne düşünüyorsun? takaslara bakınca city ve deutche toplamış görünüyor. Destek direnç konusunda yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederi.
Hocami
tkfen hakkında ne düşünüyorsun? takaslara bakınca city ve deutche toplamış görünüyor. Destek direnç konusunda yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederi.
biraz daha gevşeme yapabilir diye düşünüyorum...trend yukarı görünüyor...en sağlam destek:4,42,direnç:4,76
sayın broke buzlanma ve don tehlikesine karşı borsa kullanıcılarına bu hisseler iyi gelirmi yorumunuzu belirtirmisiniz
arçlk gsd iheva parkt krdmd tupras vkfin nethol gubre vest
dostum neden bu kadar panik içindesin...bakıyorumda kışı görmeden üşümeye başlamışsın... nasıl bir buzlanma ve don tehlikesi var diye; kesin önyargı içindesin
ayrıca;
madem buzlanma ve don tehlikesi var,senin yazdığın hisseler de donar...unutma...
panik her zaman zarara götürür ky leri...hafif bir lodos esti diye üşümemek lazım...hele bir kış gelsin bakarız çaresine...
Yorum