takibimizdeki parsn ve anelt hedefine emin adımlarla ilerlemekte...sabırla beklemeye devam...
BROKE 'NiN YERi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertakibimizdeki parsn ve anelt hedefine emin adımlarla ilerlemekte...sabırla beklemeye devam...
broke iyi tatiller...ben tatile parsanla girdim önümüzdeki hafta için parsandan ekmek yermiyiz hisseyi yorumlayabilirmisin kısa vadede görebileleceği fiyatları verebilirsen memnun olurum....saygılar
Yorum
-
hayırlısı olsun dostum...inş.bir ekmek yeriz...fekete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbroke iyi tatiller...ben tatile parsanla girdim önümüzdeki hafta için parsandan ekmek yermiyiz hisseyi yorumlayabilirmisin kısa vadede görebileleceği fiyatları verebilirsen memnun olurum....saygılar
1,35 direncini bir geçerse işimiz kolaylaşacak...saygılar...arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
al-sat tavsiyesi değildir saygılarımla
bilgi paylaşıldıkça güzeldir ...
Yorum
-
broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertakibimizdeki parsn ve anelt hedefine emin adımlarla ilerlemekte...sabırla beklemeye devam...hissemiz bugün 1,69 gördü...broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhissemiz bugün 1,53 görmüş... k21 güzelllllll
güzellll
arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
Yorum
-
en güzeli de kapanış oldu 1,83broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhissemiz bugün 1,69 gördü...
güzellll
Yorum
-
tebrikler broke anelde ğüzel haberlerde vardı.broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren güzeli de kapanış oldu 1,83
Yorum
-
sayın broke fmzıp-froto-albrk-burva-olmuksa -parkb sizin pencereden güzel duruyorlarmı
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
benim pencereden güzel durmasına güzel duruyorlar ama...mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın broke fmzıp-froto-albrk-burva-olmuksa -parkb sizin pencereden güzel duruyorlarmı
ekranıma almam önemli...
Yorum
-
1,39 dan takibe aldığımız anelt bugün 1,90 gördü…hedefine ulaştığı için şimdilik takibimizden çıkarıyoruz…yaklaşık +%36
parsn beklemeye devam…
bol kazançlar dilerim…saygılar…arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
Yorum
-
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), alım ağırlıklıbir seyir izledi.ABD piyasaların olumlu kapanışının etkisiyle güne alımlarlabaşlayan endeks 48300 seviyesindeki direnci test etti.Bu direncin test edilmesi sonrasında bir miktar geri çekilenancak 48000 puan seviyesinin üzerinde tutunmayı başaran endeksilk seansı 48030 puandan tamamladı. İkinci seansta yeniden 48300 direncini iki defa test eden ve en yüksek 48420 puanı gören İMKB 100 Endeksi seans sonuna doğru alımların yeniden güçlenmesiyle günü 48300 direnç seviyesinin üzerinde 48364.83 puan ile (%1.15)548.90 puan artıda tamamladı.İşlem hacmi birinci seansta 1.115.248.797 TL, ikinci seansta 1.051.499.993 TL olurken, toplam hacim 2.166.748.790 TL olarak gerçekleşti.Yurtdışı piyasaların seyri, ABD ve Avro bölgesinde açıklanacak çeşitli datalar takip edilirken, cuma günü Türkiye'de açıklanacak enflasyon rakamları ve IMF konusundayaşanacak gelişmeler piyasa tarafından yakından izlenecek.Yarın ABD'de açıklanacak ADP/MA Özel Sektör İstihdam raporuve cuma günü açıklanacak işsizlik verileri, Türkiye'de açıklanacak enflasyon verileri piyasalar tarafından izlenecekönemli gelişmeler arasında bulunuyor. Ayrıca 6-7 Ekim tarihlerinde, Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak Uluslararası Para Fonu (IMF) ile Dünya Bankası 2009 yıllık toplantıları da piyasalar tarafındanizlenecek önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor.İstanbul'da yapılacak toplantıda IMF ve Dünya Bankasının küresel ekonomik önemi ile küresel krizden çıkış ile küresel mali sistemin, bir daha krizlere neden olmayacak şekilde yeniden düzenlenmesi görüşülecek ve bu nedenle, tüm dünyanın ilgi odağı İstanbul olacak...
Foreks Haber Merkeziarkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
Yorum
-
parsan
hocam parsan 1,48 dirençler ve beklenen hedef neresi biraz bilgi verirmisiniz?broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlısı olsun dostum...inş.bir ekmek yeriz...
1,35 direncini bir geçerse işimiz kolaylaşacak...saygılar...
tskler....
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
broke
anetteki başarın için emeğine sağlık
zamanında gözdemdi ama tatildeydik alamadık satamadık ....
başarıların devamını dilerim...sölediklerim asla yatırım tavsiyesi diğildir...
hisse doğar,büyür,yaşar,ölür...bu bir döngüdür..
Yorum
-
dostum heralde 1,38 yazarken yanlışlıkla 1,48 yazmışsınmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam parsan 1,48 dirençler ve beklenen hedef neresi biraz bilgi verirmisiniz?
tskler....

önemli değil oralarıda görecektir umarım...
benim hedefim ilk etapta 1,55-160 seviyeleri... saygılar...arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
Yorum
Yorum