Dostum merhaba senden vanet İle İlgİlİ gÜzel bİr analİz İstesem umarim kirmassin benİ eĞer bİr bakarsan Çok mutlu edersİn benİ Şİmdİden teŞekkÜr edİyorum sana kolay gelsİn
BROKE 'NiN YERi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum bu hissenin ne yapacağı belli olmaz...bu hafta çok sert hareketler bekliyorum ama yönünün ne tarafa olacağını kestirmek oldukça zor...patron elindeki malları boşaltmış durumda...yilgin06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum merhaba senden vanet İle İlgİlİ gÜzel bİr analİz İstesem umarim kirmassin benİ eĞer bİr bakarsan Çok mutlu edersİn benİ Şİmdİden teŞekkÜr edİyorum sana kolay gelsİn
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) olaya el atmış durumda...SPK yeni pay alma haklarının kullanım süresini 19 güne çıkardı...
Metro Grubu'nun patronu Galip Öztürk, 14 Ekim tarihinde hissede 10 milyon 302 bin adet, kızı Fatma Öztürk ise 5 milyon adet hisse sattı. Galip Öztürk'ün Metro'daki payı yüzde 47,7'den 9,45'e, kıza Fatma Öztürk'ün payı ise yüzde 18,55'ten 0,05'e indi. Metro Yatırım Menkul Değerler'in de Metro Ticari ve Mali Yatırımlar'daki payı yüzde 3,25'den sıfıra düşerken, diğer ortakların payı yüzde 30,5'ten 90,50'ye çıktı...
saygılar...
arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
al-sat tavsiyesi değildir saygılarımla
bilgi paylaşıldıkça güzeldir ...
Yorum
-
syn abicim karel parkb parsan arçlk vestel tavana tavana türküsü söyleyip yol alırlarmı sizce müsait zamanınızda bi incelermisiniz benim kanaatim o yönde ;)
krdm ile hektaş ta hazırlar sanki bavul valiz tamam taksiiii
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
dostum senin arçlk türküye başlamış bile...mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
syn abicim karel parkb parsan arçlk vestel tavana tavana türküsü söyleyip yol alırlarmı sizce müsait zamanınızda bi incelermisiniz benim kanaatim o yönde ;)
sana bol kazançlar dilerim...
Yorum
-
yeni hedef belirtmeden önce biraz bu seviyelerde beklemesi ve biraz gevşemesi gerekir...hissenin soluklanması ve dinlenmesi lazım...aksi halde yeni hedefine ulaşamayabilir...2.hedefimiz 1,60-1,70 saygılar...asker78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBroke hocam dogub günü 1,39 dan kapattı, yeni hedefiniz neresi acaba?
Saygılar.
Yorum
-
Bu vatandaşı takibe aldım.mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
bugün 1,60 gördü...broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogub yine kıpraşmaya başladı...hayırlısı bakalım...hedefine emin adımlarla ilerliyor...
Yorum
-
vanetten beklediğim tepki gecikmeli olarak geldi...bunada şükür diyelim ya hiç gelmeseydi...özellikle endeksin bu şekilde düştüğü bu zamanlarda ilaç gibi geldi...
Yorum
-
1.40tan bas 1.37 den al yapalım derken kaptirdik mali.broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanetten beklediğim tepki gecikmeli olarak geldi...bunada şükür diyelim ya hiç gelmeseydi...özellikle endeksin bu şekilde düştüğü bu zamanlarda ilaç gibi geldi...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
kapanış 1,49...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.40tan bas 1.37 den al yapalım derken kaptirdik mali.
sağlık olsun dostum...benim henüz kaptırmaya niyetim yok...
Yorum
-
kapanış 1,60...broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanış 1,49...
sağlık olsun dostum...benim henüz kaptırmaya niyetim yok... 
hadi bir tavan daha...
Yorum
-
broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogub; 1,17 ........29.09.2009 kapanış fiyatıdır...takip etmekte fayda var...saygılar...
evet dostlar şimdi sıra 3. hedefte...broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni hedef belirtmeden önce biraz bu seviyelerde beklemesi ve biraz gevşemesi gerekir...hissenin soluklanması ve dinlenmesi lazım...aksi halde yeni hedefine ulaşamayabilir...2.hedefimiz 1,60-1,70 saygılar...
1,70 altına sarkmadığı müddetçe yeni hedefine doğru emin adımlarla gideceğini düşünüyorum...saygılar...
Yorum
Yorum