BROKE 'NiN YERi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BANGO
    Yeni üye
    • 24 Ekim 2009
    • 11

broke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kağıt çok ama,endeks bu seviyelerdeyken yeni alımlardan uzak duruyorum...almışız anelti ort.1.48 maliyetle...yaslanmışız arkamıza sadece seyrediyoruz...
    riski az olan yeni bir senet bulursam paylaşırım...
    Bu tutumunuz beni daha çok rahatlattı. takibinizde olan senet muhakkak vardır ve aceleye getirmeden, gerektiğinde bizimle paylaşacağınıza eminim.

yeni bir NOKTA ATIŞI nda görüşmek üzere.:081:

Yorum

• broke
      Katılımcı
      • 07 Ağustos 2009
      • 85

anelt 1.seans kapanış fiyatı: 1.93 gayet güzel gidiyor...
      arkadaşlar yazılanlar benim görüşümdür
      al-sat tavsiyesi değildir saygılarımla
      bilgi paylaşıldıkça güzeldir ...

Yorum

• erdalunal71
        Yeni üye
        • 25 Nisan 2009
        • 3

Yeni üyeyim. Bugün okumaya başladım sizi, başından sonuna kadar okudum. Çok başarılısınız. Şu an takibinizde alabileceğimiz hangi senet var.

Yorum

• yilgin06
          Yeni üye
          • 09 Ekim 2009
          • 3

Dostum nerdesin uzun zamndr yoksun artık yeni bir hisse önermenin zamanı gelmiştir umarım dört gözle seni bekliyoruz kendine iyi davran

Yorum

• broke
            Katılımcı
            • 07 Ağustos 2009
            • 85

yilgin06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Dostum nerdesin uzun zamndr yoksun artık yeni bir hisse önermenin zamanı gelmiştir umarım dört gözle seni bekliyoruz kendine iyi davran
            kendim yazıyorum...kendim okuyorum sanıyordum...açmış olduğum topiğin fazla bir okuyucu kitlesi yok galiba diye uzun zamandır portföyüme eklediğim ve portföyümden çıkardığım hisseleri burada yazmadım...şuanda portföyümde hisseler mevcut...
            portföyüme yeni bir hisse eklersem burada tekrar sizinle paylaşırım...aklıma gelmişken 1.48 ort.maliyetli anelt ort.1.84,5 den 15 ocakta çıkartmıştım...(beni takip eden olur düşüncesiyle...) +%24.60 ALLAH bereket versin...portföyümden çıkmıştır...saygılar...

Yorum

• reisim_43
              Aktif
              • 24 Eylül 2009
              • 273

Sayın broke topiğinize her gün uğruyorum ve sizi takip ediyorum ama son zamanlarda siz uğramaz oldunuz. Ara sıra takibindeki hisseleri paylaşırsan memnun oluruz. Başarılarının ve bereketinin bol olması dileğiyle
              Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
              Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• sancak
                Yeni üye
                • 01 Aralık 2009
                • 2

ÜSTAT , sen gittin gideli gözümüz hep yollarda senden bi haber bekler olduk , saygılar a.e.o

Yorum

• broke
                  Katılımcı
                  • 07 Ağustos 2009
                  • 85

karar zamanı...

endekste iki gündür süren özellikle cuma günkü düşüş ve dj endeksinin -%2.09 luk bir düşüşle kapatması...yatırımcıları özelliklede ky tedirgin etmektedir...zor bir süreçten geçiyoruz dostlar...risk oldukça büyük...
                  nakitte olanlar şanslı...ya nakite geçmemiş olanlar?...
                  bu hafta özellikle de pazartesi çok zor vede önemli kararlar almamız gerekecek...bu kararı çok güzel analiz edip,risk seviyemize göre değerlendireceğiz...şimdi her kafadan bir ses çıkar...herkes değişik yorumlarda bulunur...ama şunu sakın unutmamamız gerekir...kim ne derse desin...kesinlikle ne olacağını hiç kimse bilemez...

yükseliş trendinin devamı için belki bir düzeltmedir...belki de büyük düşüşün başlangıcıdır...

altını çiziyorum...büyük dememdeki maksadı borsada eski olanlar anlamıştır...yeni olanlar için kısaca özetleyeyim...uzun düşüş trendi...taki yeni bir dip oluşturana dek...
                  ne olacağı konusunda inanki hiç tahminim yok...inş.bir düzeltmedir de çabuk atlatırız...
                  nakitte olan arkadaşlar; bence...bu hafta yeni pozisyonlardan kaçınmalı...nakitte beklemesini bilmeliler...
                  portföyü dolu olan arkadaşlar; bence...bizim işimiz çok daha zor...çok dikkatli kararlar vermeliyiz...risk seviyenize göre kesinlikle stop koymayı ihmal etmeyin...eğer güvendiğiniz bir hissedeyseniz panik durumlarından uzak durunuz...çünkü aç kurtlar puslu havaları daha çok sever...elinizde olan bir hisse geceleri sizi rahat uyutmuyorsa kesinlikle hemen verin...sağlık daha önemlidir...

yatırım tavsiyesi değildir...sadece kendi yorumum...
                  vereceğiniz kararlar şimdiden hayırlı olması dileğiyle...ALLAH işinizi rastgetirsin...

Yorum

• ufukARIKAN
                    Çalışkan
                    • 23 Eylül 2009
                    • 0

endekste iki gündür süren özellikle cuma günkü düşüş ve dj endeksinin -%2.09 luk bir düşüşle kapatması...yatırımcıları özelliklede ky tedirgin etmektedir...zor bir süreçten geçiyoruz dostlar...risk oldukça büyük...
                    nakitte olanlar şanslı...ya nakite geçmemiş olanlar?...
                    bu hafta özellikle de pazartesi çok zor vede önemli kararlar almamız gerekecek...bu kararı çok güzel analiz edip,risk seviyemize göre değerlendireceğiz...şimdi her kafadan bir ses çıkar...herkes değişik yorumlarda bulunur...ama şunu sakın unutmamamız gerekir...kim ne derse desin...kesinlikle ne olacağını hiç kimse bilemez...

yükseliş trendinin devamı için belki bir düzeltmedir...belki de büyük düşüşün başlangıcıdır...

altını çiziyorum...büyük dememdeki maksadı borsada eski olanlar anlamıştır...yeni olanlar için kısaca özetleyeyim...uzun düşüş trendi...taki yeni bir dip oluşturana dek...
                    ne olacağı konusunda inanki hiç tahminim yok...inş.bir düzeltmedir de çabuk atlatırız...
                    nakitte olan arkadaşlar; bence...bu hafta yeni pozisyonlardan kaçınmalı...nakitte beklemesini bilmeliler...
                    portföyü dolu olan arkadaşlar; bence...bizim işimiz çok daha zor...çok dikkatli kararlar vermeliyiz...risk seviyenize göre kesinlikle stop koymayı ihmal etmeyin...eğer güvendiğiniz bir hissedeyseniz panik durumlarından uzak durunuz...çünkü aç kurtlar puslu havaları daha çok sever...elinizde olan bir hisse geceleri sizi rahat uyutmuyorsa kesinlikle hemen verin...sağlık daha önemlidir...

yatırım tavsiyesi değildir...sadece kendi yorumum...
                    vereceğiniz kararlar şimdiden hayırlı olması dileğiyle...ALLAH işinizi rastgetirsin...

tüm forumlarda okuduğum en sade,en anlaşılır ve vurucu herşeyi içeren bir yorum elinize ve dilinize sağlık sn.Broke teşekkür ederim,

ayrıca kendim yazıyom kendim okuyom demeyin,yazın görüldüğü üzere okunuyor ve güzel yazılarınız ilgi çekiyor paylaşıma ve bilgi alışverişine lütfen ara vermeyin saygılarımla

Yorum

• reisim_43
                      Aktif
                      • 24 Eylül 2009
                      • 273

Sayın broke karar için verdiğiniz önerilere teşekkür ederim. Çok anlaşılır bir dille bize rehberlik ediyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun
                      Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
                      Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• erdalunal71
                        Yeni üye
                        • 25 Nisan 2009
                        • 3

kendim yazıyorum...kendim okuyorum sanıyordum...açmış olduğum topiğin fazla bir okuyucu kitlesi yok galiba diye uzun zamandır portföyüme eklediğim ve portföyümden çıkardığım hisseleri burada yazmadım...şuanda portföyümde hisseler mevcut...
                        portföyüme yeni bir hisse eklersem burada tekrar sizinle paylaşırım...aklıma gelmişken 1.48 ort.maliyetli anelt ort.1.84,5 den 15 ocakta çıkartmıştım...(beni takip eden olur düşüncesiyle...) +%24.60 ALLAH bereket versin...portföyümden çıkmıştır...saygılar...
                        olur mu öyle şey. Değerli fikirlerinizi bizimle paylaşınız. En azından okuyan birini (beni) bulursunuz.

Yorum

• duhafe
                          Katılımcı
                          • 19 Nisan 2008
                          • 112

Broke

Ustad ben de okurum yalnız teknik grafikten anlamadığım için sadece yazılanları okur değerlendirrim.

Yorum

• fekete
                            Yeni Üye
                            • 09 Haziran 2009
                            • 12

broke, yazdıkların bana o kadar güven veriyor ki gözüm kapalı değerlendiriyorum açıklamalarınızı,ancak son 3-4 yılda o kadar kaybettim ki sermayem çok eridi...o yüzden söylediklerinizi çok az değerlendiriyorum ..buna da şükür ...allah razı olsun...iyiki varsınız siz yazdıkça sizi her zaman takip etmek ve bişeyler öğrenmek isterim...

Yorum

• fekete
                              Yeni Üye
                              • 09 Haziran 2009
                              • 12

broke iyi akşamlar,siz biara analt ile ilgileniyordun....bugün biraz hareketlendi....bende 1,79 dan giriş yaptım...telefon imalatıyla ilgili gelişmelerde ilerleme olacağını düşünerek ...sizce kısa vade de nasıl bir yön görünüyor hisse için...yorumlarsanız sevinirim...saygılar...

Yorum

• broke
                                Katılımcı
                                • 07 Ağustos 2009
                                • 85

fekete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                broke iyi akşamlar,siz biara analt ile ilgileniyordun....bugün biraz hareketlendi....bende 1,79 dan giriş yaptım...telefon imalatıyla ilgili gelişmelerde ilerleme olacağını düşünerek ...sizce kısa vade de nasıl bir yön görünüyor hisse için...yorumlarsanız sevinirim...saygılar...
                                hayırlı olsun dostum...ben aneltin çok ekmeğini yedim...sabırlı yatırımcı aneltte kazanır...benim uv senetlerim arasında beklentisi yüksek ama endeksin etkisiyle vede kar realizasyonu yapmak için anelti verdim...bugünkü hareketini incelemediğim için yorum yapamayacağım...endeks yatay veya yükselirse aneltte hakkını alır...saygılar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information