Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
boşverin vobu ne adamların pis oyunlarına alet oluyosunuz...her açtıgınız short adamlara hediye gibi bişey siz short olmazsanız adamlar nasıl long olacak...gelin forex'e gbpusd para dağıtıyor...
boşverin vobu ne adamların pis oyunlarına alet oluyosunuz...her açtıgınız short adamlara hediye gibi bişey siz short olmazsanız adamlar nasıl long olacak...gelin forex'e gbpusd para dağıtıyor...
yaw abi bende dün shorttum ama...sonra lonladım...1750 puan aldım...tamam vob un avukatlığını yapmak amaçlı demiyorum ama....kaybeden sayısı kadar da kazanan var...
Nası yani yaaa...Ben tesadüfen mi para bastım yani onca zamandır...:040:
Sen ne sanıyordun abi
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Yorum