Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • cancan
    Aktif
    • 15 Mart 2009
    • 233

gorgy icin asagi gitmek riskli dolar yukselir spotta herkesin eli tuslarda piyasayi bozmak gorgy icin masrafli olur ruzgari almisken arkasina akbanki 7.90 yapmak gorgy icin daha masrafsiz olur

Yorum

• KUTERO
      Beybaba
      • 19 Temmuz 2007
      • 437

17.temmuzda haftalık grafiğe göre olası ilk hedef fiboya göre 39827 idi..
      Bugün max.39782 görmüşüz..yani 45 puana kadar yaklaşmışız..

http://forum.keyborsa.com/showpost.php?p=137901&postcount=81
      İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• hpy
        Yeni Üye
        • 30 Mart 2009
        • 0

hpy Nickli Üyeden Alıntı
        Hatta ben bu işi biraz daha haftalık düşünce şeklinde açıklarsam bu hafta en az %4 en çok % 7 lik bir yükseliş dalgası içerindeyiz bana göre.

Pazartesi günkü öngörümdü.Tuttuya alıntılamak hoş oluyor.Tutmazsa nasılsa sayfalar arasına gömülüp gidiyor.Bu yükselişin neredeyse tamamı portföyüme de yansıdı.Bu da ayrıca sevindirici bir durum.

Bu haftayı 50000 üzerinde tamamlarsak uzlaşmayı da 53xxx gibi yaparız diyorum.Beni düşündüren tek hadise efg ve saz ekibinin longlarını yeni vadeye taşımaması.Nasıl bir planları mvar ben çözemedim, çözen beri gelsin anlatsın bakalım.
        Hamdım...Piştim...Yandım...
        Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• KUTERO
          Beybaba
          • 19 Temmuz 2007
          • 437

Büyük resimde zurnanın pırt dediği yerlerdeyiz..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

Yorum

• KUTERO
            Beybaba
            • 19 Temmuz 2007
            • 437

hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Pazartesi günkü öngörümdü.Tuttuya alıntılamak hoş oluyor.Tutmazsa nasılsa sayfalar arasına gömülüp gidiyor..
            Hay yaşa..

Bu işler böyle..
            ben demiştim muhabbeti..

Yorum

• hpy
              Yeni Üye
              • 30 Mart 2009
              • 0

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hay yaşa..

Bu işler böyle..
              ben demiştim muhabbeti..

Abi forumda yazmak ve atışlarımızın tutması benim özgüvenimi arttırıyor ve hareketlerim genel olarak doğru oluyor.Tabi terse gelmek ve para kaybetmekte aynı oranda beni yanılgıya sürüklüyor.Bu bakımdan ben demiştim demek çok güzel duygu.:081::081::081:

Yorum

• TIFIL
                Yeni Üye
                • 06 Eylül 2007
                • 26

24.07.2009 13:44:57 CIT, "İHALE BAŞARILI OLURSA İFLASTAN KAÇINMA BAŞVURUSU YAPILMAYACAK"
                ABD'li küçük işletme finansman kuruluşu CIT Group, 1 milyar
                Dolar finansman sağlamak amacıyla yapılacak tahvil değişim ihalesinin
                başarılı olması halinde iflastan korunma başvurusu yapmayacağını
                açıkladı.
                Dün uluslararası ajanslarda yer alan haberlerde CIT'in tahvil
                değişim için 14 Ağustos'ta açtığı ihalenin başarılı olması halinde
                dahi iflas başvurusunda bulunabileceği ifade edilmişti.
                CIT ihalede 1 dolarlık tahvil için Dolar başına 82.5 sent
                öneriyor.

Foreks Haber Merkezi
                yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

genaral...

bu senin metresin....seni aldatiyor habarin ossun...kerim agam ona 4.90 basinca zil takip oynuyor.....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Abi forumda yazmak ve atışlarımızın tutması benim özgüvenimi arttırıyor ve hareketlerim genel olarak doğru oluyor.Tabi terse gelmek ve para kaybetmekte aynı oranda beni yanılgıya sürüklüyor.Bu bakımdan ben demiştim demek çok güzel duygu.:081::081::081:
                    sen cok yararlisin...eskiden daha cok grafik koyardin...bi garan analizi yap...hem dolar bazlida hemide tl de....

bu garan bizim generalin metresi...bunda her numoro var...buna bi bak...derdi neymis...kuruttu genarali....yedi bitirdi....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hpy
                      Yeni Üye
                      • 30 Mart 2009
                      • 0

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sen cok yararlisin...eskiden daha cok grafik koyardin...bi garan analizi yap...hem dolar bazlida hemide tl de....

bu garan bizim generalin metresi...bunda her numoro var...buna bi bak...derdi neymis...kuruttu genarali....yedi bitirdi....

Abi garanti % 68 geri alımı da devirdi krizi ve düşüş trendini tam anlamıyla bitirdi tl olarak.Dolarına gelince % 68 için halen yolu var.

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

İşte insan o duyguyu yaşamak için daha çok çalışıyor..araştırıyor..
                        faydası oluyor bir yerde yani..

Yorum

• TIFIL
                          Yeni Üye
                          • 06 Eylül 2007
                          • 26

24.07.2009 13:57:39 DETROİT, İFLAS RİSKİ ALTINDA BULUNUYOR- BELEDİYE BAŞKANI
                          ABD'nin Detroit kenti belediye başkanı Dave Bing, kentin 01
                          Ekim'den önce 20-25 milyon Dolar'lık bütçe açığını kapatmak üzere
                          adım atmaması halinde iflas edebileceğini söyledi.
                          Göreve gelmesinin ardından ilk iki ayının önemli bir kısmını
                          kentin defterlerinin incelenmesine harcayan Belediye Başkanı,
                          "Eğer hiçbir şey yapmazsak nakitsiz kalacağız. Ancak ben bu durumu
                          oturup izlemeyemeceğim" diye konuştu.

Foreks Haber Merkezi
                          yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            İşte insan o duyguyu yaşamak için daha çok çalışıyor..araştırıyor..
                            faydası oluyor bir yerde yani..
                            Ben demiştim.... Ben demiştim....:081:
                            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

eee bizim ibram da demişti.

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                eee bizim ibram da demişti.
                                Ben anlamam.... İlk ben demiştim.... Endeks 29.xxx lerdeyken...

Az evvelde deminki seviyelerde daha fazla duramaz demiştim....:081:

Aslında sevmemde böle demeyi... Geçen gün Kuzum çoookkk kızdı bana .. Herkes sölüyo sen niye demiyosun diye Arada fırsat olunca sıkıştıriim dedim...

Sevgili Kutero da demişti... hakkını yemiyelim...
                                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information