Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • metkon
    Katılımcı
    • 29 Nisan 2009
    • 0

Kırmızı kanalın içine dönmeliyiz ama bugün ama haftaya...Beklentimin bu yönde olduğunu yazmıştım...Ama biraz abarttılar sabah yukarlarda dolaşarak...

Yeterki büyük mavi kanalın içine yeniden dönmeyelim...

Yorum

• qwedsa7410
      Aktif
      • 17 Mayıs 2009
      • 28

hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Abi forumda yazmak ve atışlarımızın tutması benim özgüvenimi arttırıyor ve hareketlerim genel olarak doğru oluyor.Tabi terse gelmek ve para kaybetmekte aynı oranda beni yanılgıya sürüklüyor.Bu bakımdan ben demiştim demek çok güzel duygu.:081::081::081:
      ne güzel konuşmuşun...bravo...
      ama bide ben demiştim derken hangi duygularla söylendiği onemli...herkes senin gibi duygularla yada ruh haliyle söyledikçe olumlu olur...başka turlusu yaramaz....

bu arada ben geldim dışardambelli oluyo mu...piyasa normal seyrediyo...ben uzunlarla dewam ediyorum...şimdi de yemek yiycem daha kahvaltı etmedim wallah
      Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• hpy
        Yeni Üye
        • 30 Mart 2009
        • 0

50100 aşağıya geçilirse kanalın içine gireriz.49975 stop koydum uzunlar kapanır kısaya dönerim o noktadan.
        Hamdım...Piştim...Yandım...
        Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• daroka
          ......
          • 24 Nisan 2009
          • 362

para girişi dehşet boyutta 63 trl böle olunca genelde hep son yarım saatte şov yapıyor endeks...
          41,500 ler görülebilir endekste
          YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Abi garanti % 68 geri alımı da devirdi krizi ve düşüş trendini tam anlamıyla bitirdi tl olarak.Dolarına gelince % 68 için halen yolu var.
            bos bi zamaninda...garan ve akbank icin dolar bazli ve tl bazli....fibolari kullanarak bi analiz yap...sen cok iyisin...formasyonlardada generali izliyorsun...ikiniz birlikte cok iyi is cikarir....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bu deyyus....once 50 025 e dusecek....sonrada 49 650 e inecek....kapanistada 49 200 e inip....

giydirdigi bilimum tulum....don...bikini ne var ne yok cikaracak....

anadan uryan olan vetan evlatlari arasinda 1200 puvan daha alip dalagini kanli kanli yemezsem namerdim...

ucundan eccikte...metkona verecem...o yurek sever...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hpy
                Yeni Üye
                • 30 Mart 2009
                • 0

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bos bi zamaninda...garan ve akbank icin dolar bazli ve tl bazli....fibolari kullanarak bi analiz yap...sen cok iyisin...formasyonlardada generali izliyorsun...ikiniz birlikte cok iyi is cikarir....

Garan Tl
                [IMG][/IMG]
                Garan Usd
                [IMG][/IMG]

Ettiğin iltifatlara dayanamadım.Garanı hazırladım kuzum.Afiyet bal olsun.

Garanti hissesi yükselişin baş kahramanıydı ve tl bazlı %68 geri alım seviyesini geçti gitti bugün.Ammmaaaaaa dolarda halen %50 geri alımda ve orası biraz kastırıyor sanırım.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

sevgili hpy...

iltifat etmiyorum....hakkini veriyorum....

ben bilgili ve caliskan insani gordum mu elini operim....

ama sarlatani gordum mude haslarim...o yuzden sevilmiyorum...cogunluk sarlatan ondan....onlari gorunce midem bulaniyor....elimde olmadan eziyorum...

senin gibileri goruncede...yuce allahim sana sukur deyip...gidip elini opuyorum.

Yorum

• hpy
                    Yeni Üye
                    • 30 Mart 2009
                    • 0

Dax Uzun Vade
                    [IMG][/IMG]

Bu yukarıdaki de dax grafiği bizim 100 endeksin büyük resmindeki görünüme çok benziyor kendileri.İlk kırmızı daire sanki bizim 2006 da yaptığımız sol omuz gibi ve ardından gelen düşüş yükseliş başladığı yerlere kadar sürmüş ve sonrasında ikinci daire olan sol omuz hizasına kadar çıkmış.En sonda zirveyi yeniden yoklamış ve geri dönmüş.
                    Acaba mı demekten kendimi alamıyorum doğrusu:notr::notr:

Yorum

• SEREN I
                      KAMYON ŞOFÖRÜ
                      • 25 Şubat 2009
                      • 0

obo oluşuyor.....dikkat...
                      yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• hayalım
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 822

bu kefere hepimizi taşıyamaz,biraz yürekli oğlanlar ve kızlar lazım.hepberaber üstüne oturuverdikmi altta canı çıkmazsa namerdim.

Yorum

• metkon
                          Katılımcı
                          • 29 Nisan 2009
                          • 0

39.500 aşağı geçilirse long-cover lar çalışır ve aşağı marj oluşur...

Ama tam tersi bunlar bankalarda cozutmuşlar...

Yorum

• SEREN I
                            KAMYON ŞOFÖRÜ
                            • 25 Şubat 2009
                            • 0

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            obo oluşuyor.....dikkat...
                            garan müsadee etmiyor....

düşüş tehlkesi belirdi mi...

saldır garana....

nasılsa kimsede yok.....kendi malını alıyor...

yükseldikçe kademelerde satıcı azalıyor.....

nasıl iş...
                            yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• hpy
                              Yeni Üye
                              • 30 Mart 2009
                              • 0

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sevgili hpy...

iltifat etmiyorum....hakkini veriyorum....

ben bilgili ve caliskan insani gordum mu elini operim....

ama sarlatani gordum mude haslarim...o yuzden sevilmiyorum...cogunluk sarlatan ondan....onlari gorunce midem bulaniyor....elimde olmadan eziyorum...

senin gibileri goruncede...yuce allahim sana sukur deyip...gidip elini opuyorum.

Abi şımarrtın beni,.bak çok pis gaza gelirim ona göre haaa.Sevgili levent te beni çok şımartıyor accaip gaza geliyorum huyum kurusun.

Bu arada ben de büyüklerin elini öperim belki harçlık verir diye

Yorum

• zamanlama
                                Speedy Trader
                                • 24 Mayıs 2007
                                • 109

Garantiyi oyuncağa çevirdiler.çizen çizene.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information