gorgy icin asagi gitmek riskli dolar yukselir spotta herkesin eli tuslarda piyasayi bozmak gorgy icin masrafli olur ruzgari almisken arkasina akbanki 7.90 yapmak gorgy icin daha masrafsiz olur
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
17.temmuzda haftalık grafiğe göre olası ilk hedef fiboya göre 39827 idi..
Bugün max.39782 görmüşüz..yani 45 puana kadar yaklaşmışız..
http://forum.keyborsa.com/showpost.php?p=137901&postcount=81İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
hpy Nickli Üyeden AlıntıHatta ben bu işi biraz daha haftalık düşünce şeklinde açıklarsam bu hafta en az %4 en çok % 7 lik bir yükseliş dalgası içerindeyiz bana göre.
Pazartesi günkü öngörümdü.Tuttuya alıntılamak hoş oluyor.Tutmazsa nasılsa sayfalar arasına gömülüp gidiyor.
Bu yükselişin neredeyse tamamı portföyüme de yansıdı.Bu da ayrıca sevindirici bir durum.
Bu haftayı 50000 üzerinde tamamlarsak uzlaşmayı da 53xxx gibi yaparız diyorum.Beni düşündüren tek hadise efg ve saz ekibinin longlarını yeni vadeye taşımaması.Nasıl bir planları mvar ben çözemedim, çözen beri gelsin anlatsın bakalım.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Hay yaşa..hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPazartesi günkü öngörümdü.Tuttuya alıntılamak hoş oluyor.Tutmazsa nasılsa sayfalar arasına gömülüp gidiyor.
.
Bu işler böyle..
ben demiştim muhabbeti..
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHay yaşa..
Bu işler böyle..
ben demiştim muhabbeti..
Abi forumda yazmak ve atışlarımızın tutması benim özgüvenimi arttırıyor ve hareketlerim genel olarak doğru oluyor.Tabi terse gelmek ve para kaybetmekte aynı oranda beni yanılgıya sürüklüyor.Bu bakımdan ben demiştim demek çok güzel duygu.
:081::081::081:
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yorum
-
24.07.2009 13:44:57 CIT, "İHALE BAŞARILI OLURSA İFLASTAN KAÇINMA BAŞVURUSU YAPILMAYACAK"
ABD'li küçük işletme finansman kuruluşu CIT Group, 1 milyar
Dolar finansman sağlamak amacıyla yapılacak tahvil değişim ihalesinin
başarılı olması halinde iflastan korunma başvurusu yapmayacağını
açıkladı.
Dün uluslararası ajanslarda yer alan haberlerde CIT'in tahvil
değişim için 14 Ağustos'ta açtığı ihalenin başarılı olması halinde
dahi iflas başvurusunda bulunabileceği ifade edilmişti.
CIT ihalede 1 dolarlık tahvil için Dolar başına 82.5 sent
öneriyor.
Foreks Haber Merkeziyazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
genaral...
bu senin metresin....seni aldatiyor habarin ossun...kerim agam ona 4.90 basinca zil takip oynuyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sen cok yararlisin...eskiden daha cok grafik koyardin...bi garan analizi yap...hem dolar bazlida hemide tl de....hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi forumda yazmak ve atışlarımızın tutması benim özgüvenimi arttırıyor ve hareketlerim genel olarak doğru oluyor.Tabi terse gelmek ve para kaybetmekte aynı oranda beni yanılgıya sürüklüyor.Bu bakımdan ben demiştim demek çok güzel duygu.
bu garan bizim generalin metresi...bunda her numoro var...buna bi bak...derdi neymis...kuruttu genarali....yedi bitirdi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen cok yararlisin...eskiden daha cok grafik koyardin...bi garan analizi yap...hem dolar bazlida hemide tl de....
bu garan bizim generalin metresi...bunda her numoro var...buna bi bak...derdi neymis...kuruttu genarali....yedi bitirdi....
Abi garanti % 68 geri alımı da devirdi krizi ve düşüş trendini tam anlamıyla bitirdi tl olarak.Dolarına gelince % 68 için halen yolu var.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yorum
-
İşte insan o duyguyu yaşamak için daha çok çalışıyor..araştırıyor..hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi forumda yazmak ve atışlarımızın tutması benim özgüvenimi arttırıyor ve hareketlerim genel olarak doğru oluyor.Tabi terse gelmek ve para kaybetmekte aynı oranda beni yanılgıya sürüklüyor.Bu bakımdan ben demiştim demek çok güzel duygu.
faydası oluyor bir yerde yani..
Yorum
-
24.07.2009 13:57:39 DETROİT, İFLAS RİSKİ ALTINDA BULUNUYOR- BELEDİYE BAŞKANI
ABD'nin Detroit kenti belediye başkanı Dave Bing, kentin 01
Ekim'den önce 20-25 milyon Dolar'lık bütçe açığını kapatmak üzere
adım atmaması halinde iflas edebileceğini söyledi.
Göreve gelmesinin ardından ilk iki ayının önemli bir kısmını
kentin defterlerinin incelenmesine harcayan Belediye Başkanı,
"Eğer hiçbir şey yapmazsak nakitsiz kalacağız. Ancak ben bu durumu
oturup izlemeyemeceğim" diye konuştu.
Foreks Haber Merkeziyazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
Ben demiştim.... Ben demiştim....:081:KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte insan o duyguyu yaşamak için daha çok çalışıyor..araştırıyor..
faydası oluyor bir yerde yani..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ben anlamam.... İlk ben demiştim.... Endeks 29.xxx lerdeyken...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereee bizim ibram da demişti.
Az evvelde deminki seviyelerde daha fazla duramaz demiştim....:081:
Aslında sevmemde böle demeyi... Geçen gün Kuzum çoookkk kızdı bana .. Herkes sölüyo sen niye demiyosun diye
Arada fırsat olunca sıkıştıriim dedim...
Sevgili Kutero da demişti... hakkını yemiyelim...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum

Yorum