Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
bişey olmaz..dün 9034 dedinizya siz...metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSal gelsin...
2. seferde cırt diye geçmişti..bence 9034 ü aşağı gelmez..işallah gelmez yani
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Hocam,metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSal gelsin...
ya salmazsa...o zaman çok güçlüyüz diye yorumlayacam ben.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
kuzu kardeş sana uyup şortladım 50200 den yine bizi telef edersen fizana gitsen bulurum...İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar.
Yorum
-
GARAN raconu kesiyor...Ne derse o...leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam,
ya salmazsa...o zaman çok güçlüyüz diye yorumlayacam ben.
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünde bu saatlerde E/D satmışlardı,dow açılışına yakın pariteyi yukarı taşıyorlar.maksat dowun açılışında yukarı yapması.
Aynını yaptılar walla...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
24.07.2009 16:45:06 HATIRLATMA- ABD'DE MİCHİGAN TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ AÇIKLANACAK
AÇIKLANMA SAATİ: 16:55
DÖNEM : TEMMUZ SONU
ÖNCEKİ : 64.6(HAZİRAN ORTA
BEKLENTİ : 64.6
Foreks Haber Merkeziyazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
49.950 den gelen alışlarımı 50200 e verdim..diğer longlar duruyor..
aşağıdaki alışlarımda duruyor..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
kuzum yanlış anlama..senin tecrüben kesin benden fazladır....HasDemirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu kardeş sana uyup şortladım 50200 den yine bizi telef edersen fizana gitsen bulurum...
şahsi fikrim short için 1-2 gün beklemek lazımÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Yok yaaa.... Sizin aklınız yokmu? Başkasının aklıyla iş yapıyorsunuz?k24HasDemirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu kardeş sana uyup şortladım 50200 den yine bizi telef edersen fizana gitsen bulurum...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum

Yorum