Kanalın içine geri dönüyoruz...Abartmışlardı zaten...
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bugün başıma geleni okumuşsundur..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYalnız akşam saatleri pozisyonda ters yakalanınca sabahlama işi olmasa ...
feci oluyo
Dakka 1.. gol 1 oldu...
stop koydum..yattım..
Uyanıklar yalnızcana benim stobuma iğneli bir bar atıp patlatmışlar..
Eğer yatarken ya herro ya merro deyip stopu işin içine karıştırmasaydım şimdi köşeydim..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Senin üstüne oynadılar Kaptan, gene sanki bu işte EFG nin parmağı varKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün başıma geleni okumuşsundur..
Dakka 1.. gol 1 oldu...
stop koydum..yattım..
Eğer yatarken ya herro ya merro deyip stopu işin içine karıştırmasaydım şimdi köşeydim..
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Yorum
-
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi unuttun galiba şimdi 0.01 cent de var
1 kontrat kaç dolar her adım da en düşük 0,01 oluyo dimi...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Zaten o tırsıma işi olmasa....KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün başıma geleni okumuşsundur..
Dakka 1.. gol 1 oldu...
stop koydum..yattım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
0.01 micro kontratqwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 kontrat kaç dolar her adım da en düşük 0,01 oluyo dimi...
0.1 mini
1 tam kontratEline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
dimi..26.temmuzda başlıyor..OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi unuttun galiba şimdi 0.01 cent de var
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
saol hocam her bir kontrat kaç para kaç para oluyo... eğitim gibi olsun diye micro da işlem yapmaya başladım diyelim...OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.01 micro kontrat
0.1 mini
1 tam kontrat
sonra mini
sonra tam geçtim...anlatabildim dimi kendimi...
ThanksÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
50.350 açılan kısalar 50.000 den kapandı...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
0.01 cent her 1pip oynadığında 1 cent kazanır yada kaybedirsinqwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol hocam her bir kontrat kaç para kaç para oluyo... eğitim gibi olsun diye micro da işlem yapmaya başladım diyelim...
sonra mini
sonra tam geçtim...anlatabildim dimi kendimi...
Thanks
0.1 dolar her 1pip oynadığında 1 dolar kazanır yada kaybedirsin
1 dolar her 1pip oynadığında 10 dolar kazanır yada kaybedirsinEline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
evet sabahki yorumunda öyleydi zaten..çıkarız ve geri gireriz diye..metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanalın içine geri dönüyoruz...Abartmışlardı zaten...
Peki, girmeyipte, o kanalın üzerinde yeni bir kanal yapmamız daha muhtemel değilmi..
mesela şu anda 49.500 den geçen, alt kanalın üst çizgisi ile, onun paralelinde yukardan çizilen ve 51.600 den geçen diğer bir çizgi..
o iki çizgiyi kanal yapma ihtimalimiz nedir?
Ben artık orası kanal oldu diye düşünüyorum..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Olabilir...Günsonuna bakmak lazım...Zaten haftaya da bu kanalın üstünde kalmaya devam ederse yeni bir kanal oluşmuş olacak daha yukarda senin dediğin gibi...leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet sabahki yorumunda öyleydi zaten..çıkarız ve geri gireriz diye..
Peki, girmeyipte, o kanalın üzerinde yeni bir kanal yapmamız daha muhtemel değilmi..
mesela şu anda 49.500 den geçen, alt kanalın üst çizgisi ile, onun paralelinde yukardan çizilen ve 51.600 den geçen diğer bir çizgi..
o iki çizgiyi kanal yapma ihtimalimiz nedir?
Ben artık orası kanal oldu diye düşünüyorum..
Hala GARAN da abidik gubidik bir geri verme olur mu diye düşünüyorum ben...Ama niyetleri yok gibi sanki...Bununla kontrol ediyorlar herşeyi...
Yorum
Yorum