cbaykus Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Hoş buldum sizleri....qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz sn cbaykus
1 günde bayagı sayfa doldurmuşsunuz ..
oku oku bitmiyor......
Yorum
-
evet malum harekette vardı...fena değildi...bu hafta bereketli geçti çok şükür...siz izindeydiniz en son..umarım iyi geçiyodur..cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş buldum sizleri....
1 günde bayagı sayfa doldurmuşsunuz ..
oku oku bitmiyor......Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
ben şimdi forexte deneme hesabı açtım...orda takılıyorum...0,10 cent lik hareket adımlarıyla işlem açılıcakmış...voba alternatif olsun diye orda denemeler yapıyorumÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın SEREN 1
in topiğinde yazmıştım..HALA yön yukarı
http://forum.keyborsa.com/showpost.p...&postcount=104
http://forum.keyborsa.com/showthread.php?t=3769&page=11

Hoşgeldiniz.. Sefalar getirdiniz...cayy cayy cayyYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Geldim topigime yazıları yazdım grafikleri yapıştırdım. DİDİME gidiyorum.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hoşgeldiniz.. Sefalar getirdiniz...cayy cayy cayy
ne zaman gelirim belli degil.....
Yorum
-
İyi yolculuklar...cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeldim topigime yazıları yazdım grafikleri yapıştırdım. DİDİME gidiyorum.
ne zaman gelirim belli degil.....
Yorum
-
Önümüzdeki hafta 50000 altına salmadığımız takdirde net olarak en az 52150-250 rakamına gidebileceğimizi öngörüyorum.En çok da 54650 görebilmemiz mümkün.
Şunu da unutmamak gerekir bu coşku bir şekilde son bulacak ve kısa sürelide olsa bir realizasyon başlayacaktır.
Yanlış düşündüğümüzü anladığımızda stop etmeyi bilmeliyiz dostlar.Ben bu haftaki yükselişi pzt öngörmüşken ara dirençlerde kısa denemelerim oldu ve bazıları şansım yardımıyla karla bazıları da zararla kapandı.Ana pozum halen long olduğu için de artının neredeyse tamamını aldım çok şükür.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
DemirKuzu
Selam eski dostlar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemirci...nerelerdesin sen...para kazanirsam geliyon...para kaybedersem kusup gidiyon....
lem olummm....yaslandim eccik....el ense cekemiyorum....
metkon la levent cekiyor....
Formu açıldığı günden beri takip ediyorum... herkes tanıdık.. o nedele de eski dostlar dedim.. yolunuz açık kazncınız bol olsun...
kuzu yu yeniden arenada görmek güzel... o bir efsane bence...
demirciyide tanırım eskilerden eyi uşağdır... zamanında bizi mezbaha yolunda çok uyarmıştı ama dinleyen olmadı... en son 35000 boby endeksde kancada sallanırken görmüştüm..
sayın kuzuyu long olurken görmek biraz burukluk yaratsada 1500 puanı cebe indirince gendisini tebrik etmek istedim...
bana gelince sistemler al da maraba malda... bende 1/4 şortum..
Yorum
-
Durum:
yukarı trend devam ediyor... 52000 hedefi grafikde net olarak görünüyor...dow da ise benzer şekilde 9400 kanal hedefi var...
kısa vadeli göstergelerim SAT verdiği işin ve dahi biraz terso olmak içün 1/4 şortum 50100 den.. son zirve geçilirse yeni hedefe göre poz değiştireceğim... 50bin altında seyir olursa şortları artıracağım..
iyi tatiller..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
way anasını sayın seyirciler.....
bu durumda benim 100 kontrat long pozisyonum toplam vatandaş
pozisyonunu kabaca % 5 ine denk geliyor...şaka gibi....
cuma son dakika 50.100 altında kapanış olmadığından ve şort-squeze
devam ettiğinden hafta sonuna long girdim...beklentim p.tesinden itibaren
cumaya kadar yukarı....cuma veya sonraki p.tesi sert aşağı dönüş.....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
biz mutlu azınlığızSEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterway anasını sayın seyirciler.....
bu durumda benim 100 kontrat long pozisyonum toplam vatandaş
pozisyonunu kabaca % 5 ine denk geliyor...şaka gibi....
cuma son dakika 50.100 altında kapanış olmadığından ve şort-squeze
devam ettiğinden hafta sonuna long girdim...beklentim p.tesinden itibaren
cumaya kadar yukarı....cuma veya sonraki p.tesi sert aşağı dönüş.....
https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Gün içi al satçılar hariç...leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz mutlu azınlığız
Bütün Longlar paylaşın işte.. Birbirinizi yemeyin bana yeter
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bu hafta vadelide 52.000 seviyesinin test edilmesini bekliyorum....
ister uzun vadeli ayı..ister boğa piyasası olsun bu tarz yükselen trendler
rally olmadan ( balon oluşmadan ) genelde sonlanmazlar....ayrıca devam
eden şort-squze ve pastadan dolayı hafta sonu uzun pozisyon riskini
aldım...p.tesinden cumaya kadar yukarı rally nin balona dönüşme
olasılığını satın aldım diyebiliriz....stratejime uyarak cuma..dan itibaren
şort..ları giyeceğim......bu kısa vadeli planın bana oldukça iyi bir getiri
sunmasını bekliyorum.....önümüzdeki hafta sonu gelecek düzeltme sert
olacaktır...kabaca önce 52.xxx hemen akabinde 46.xxx leri öngördüm..
plan 10 iş günü içindir.....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum

Yorum