bizim ocak tepemiz vobda 38000 iken dow jones 9600 du simdi dow jones 9000 lerde, 9300 olsa 52000 yapacak piyasa yapici cunku yangindan mal kaciriyorlar bizim yoneticeler uyuyor memletin degerini 1.48 den yurtdisina cikariyor yabancilar, bu dolarlari bu memleket kolay kazanmadi yarin krize girdik emekli maasini odeyemiyoruz diye imf nin onun bunun kucagina turk insanini dusurmezler umarim ben bir yerli yatirimci olarak su kasimdan beri yerli yatirimciya yapilan iskenceyi gorunce 1 dolari bile turkiyede bozdurmam bankada parada tutmam.varsin gorgiyle islerini halletsinler . bugun vobda pozisyonum yoktu 1 agustosa kadar islem yapmayacam ondan sonrada allah kerim.
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bunu niye yazdim dow jones a gore %35-40 pahaliyiz ama bizdeki bu yukselis altinvurusa benziyor nerde duracagini kestirmek zor en ufak bir siyasi gelismede 20000 puan asagi gelme ihtimali var .20000 puan asagi gelirse bankadan parayi cekmek mumkun olurmu buda soru isareti
Yorum
-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
forex te deneme hesabı açtım
200$ kaybettim şimdiden
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
ne dimek istedin canımcıım...anlamadım da...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumlarda bakıyorum herkesler LONG.... 2274 Adet dışardaki LONG pozisyonu paylaşın kavga etmeyin...
APSD............253.667
Net APSD......175.986........
SABUN POZİSYON ADEDİ... 77.681 Vatana millete hayırlı olsun...:081:Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
VARYO = GARAN = VOB
Piyasada kesinlikle manüpülosyon yoktur...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
yoğutcu yoğurdum ekşi der miCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VARYO = GARAN = VOB
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Meril linçten al EFG den sat. 11,750,000 lot dönen miktar. Çarpan 0,09 olunca kazancın büyüklüğüne bakar mısınız?CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VARYO = GARAN = VOB
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
ne güzel para kaybediyorum ya forexte
süpermiş hacı...
ama habire al sat bana göre değil işte...
kendimi ters indikatör kullanıyım o zaman bende

ama son 3 işlemi karlı kapattımÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
üç kaat ekonomisi
Sayın SEREN 1
in topiğinde yazmıştım..HALA yön yukarı
http://forum.keyborsa.com/showpost.p...&postcount=104
http://forum.keyborsa.com/showthread.php?t=3769&page=11
Yorum

Yorum