Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

İMKB 100 tam yerinde kapatılmış...

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

Benim gibi haftasonuna kısa giren bir kaç arkadaşın özelden sorduğu nasıl bir strateji izleyeceğim sorusuna buradan cevap vermek isterim..

Yarın sabah yurt dışının muhtemel eksi açılışı durumunda bizde yatay hafif aşağı düzeltmeye katılabiliriz..Ama sanmıyorum..

Full malda olmadığım için muhtemelen 51.700 seviyeleri görülürse ek kısa yapabilirim.. Aşağı açılma durumunda 49.900 seviyeleri görülürse kısalarımı kapatmayı düşünürüm..Alt periyotlara istinaden tepki gelecektir..

Yurt dışının artı olması durumunda yukarı açarız.. 2. seanstan sonra yukarda verdiğim vadeli grafına istinaden öğleden sonra düzeltme gelecektir..

Aşağı fazla bir düzeltme olacağını bundan sonra düşünmüyorum..

48.900 - 52.000 bandı yükselerek vade sonuna kadar 55.000 seviyelerine kadar gidecektir..

Vade sonuna kadar özel bir olay olmaması durumunda ...Olası maksimum düzeltmenin 48.900 le sınırlı kalacağını düşünüyorum..

Biz ayrıştık ne de olsa.. Ve bilançolar gelmeye başlayacak..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

Yükselen kama günlükte tam 26 bar sonra tamamlanıyor....

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

Bu da pozisyonel grafım.... Olmaz olmaz dememek lazım ..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kuzu nerede?

canım nasıl kuzu çevirme çekti bir bilseniz
            ;

lem pusty neraede galdin.....

candostum....canimin dostu internet aleminde kaldim....sen yokken../..

levent vardi....yerini aratmadi.....YIKILSIN LEM DUNYA ....sen yoksan....

cunki....

sen isyanasin....sen satilmnissin.....sen assasainasin....HASSSan sabah gibi.....

seni ozledim....hicbirseye tapmiyorsursun.....bilimsin ulen sen....cahil bi bilimsin.....emme bilimsin......
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

İllaki Yeşil Tekirdağ isterim...

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

Yukarda aynı vadede olabilecek 2 bakış açısını da gösterdim...

Özetle Piyasa iki yönede açık..

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

Ahhahhhh beni öldürüp kurtulmanın yolunu buldunuz...

Yorum

• CATEDRAL
                    TATLI CADI
                    • 26 Şubat 2009
                    • 897

Hişşştttt hadi dağılın bakim... Yok bişey...

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

artık sabrım kalmamıştır... sn kuzu hakkını helal etsin... Ben bu kadar yıpranmayı ve huzursuzluğu kaldıramıyorum....Forumu terketmek isteyen tüm arkadaşlar forumu terkedebilir. Sn . Kuzu'nun yazılarına forumda son verilmiştir....
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Topik geçici süreyle kapatılmıştır.....Herkes şapkasını önüne koysun...

Yorum

• KUTERO
                          Beybaba
                          • 19 Temmuz 2007
                          • 437

Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine..

Gerçekten çok yazık..
                          İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

Değerli dostlar, bugüne kadar forumda bir kaliteli paylaşım için çalıştım ,çabaladım. Son günlerde yaşanan olaylar ve sn. kuzunun küfürlü yazıları beni gerçketen üzdü .Forum kuralı gereği yasakladım. Şimdi kendisini bize kazandıran sevgili seren ve catedralin emekleri ,sevgilerini gözönünde bulundururak yasağını kaldırıyorum.Aynı ifade ve üslubun devamında forum kurallarını harfiyen uyguylayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bu konuda en ufak bir açıklama bile yapmayacağım...saygılarımla...
                            simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Keyborsa Forum Kuralları

1.Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. Forumda Türk hukuk kanunlarına ve SPK hükümlerine aykırı yazılar görüldüğü anda silinmeye çalışacaktır fakat geç kalınan veya gözden kaçan mesajlar hakkında kanuni takibat yapılması gerektiği hallerde yazı sahibinin IP adresi kanuni mercilere teslim edilecektir.

3. Topluluklar ve şahıslar hakkında tahrik edici , küçük düşürücü ve edep dışı yazılar yazılamaz.

4. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

5. Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

6. Her türlü taciz edici yazı yasaktır.

7. Forumda, büyük harfle yazı yazmak kesinlikle yasaktır!

8. Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanıtımı yasaktır.

9. Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image'ler dışında image kullanılamaz. İmzalara image eklenemez.

10. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

11. Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, yazma hakları ellerinden alınır.

12. Başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar da kabul edilmeyecektir.

13. Başkalarını portföyünün yönetmeye çalışmak, başkalarının portföyüne yön verdiğini söylemek gibi söylemler yasaktır.

14. Forum Yönetimi tarafından, aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı anda forumda bulunduğunun tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinebilir ve foruma girişi yasaklanır. Bu, http://www.keyborsa.com forumunun manipülasyonlara alet olmamasını sağlamak için alınmış bir karardır. Tecrübelerimizle bu konunun özellikle manipülasyona alet olduğunu gördüğümüz için bu konu tarafımızca sürekli araştırılmakta ve forumun temiz kalması sağlanmaktadır. Yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-mail adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forumla ilişkisi kesilecektir.

15. Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.

16. Forumda senet pazarlamaya çalışmak yasaktır.

17. SPK'nın belirttiği yatırım danışmanlığı kapsamına girebilecek her türlü yazı kabul edilmeyecek ve bu tür davranışlarda bulunanların forum yazma hakları engellenecektir.

18. Forumda hisseler hakkında kendi görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak genele yönelik ifadeler kullanamazsınız. Yani şu hisseyi aldım ya da sattım denebilir ve fakat şu hisseyi alın, satın veya tutun anlamına gelecek ifadeler kullanılamaz.

19. Forum kurallarına uymayan katılımcıların foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden yapılabilir.

20. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek forumun veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

21. Üye olan kişiler, daha sonradan üyeliğin silinmesi istese dahi üyeliği silinmez.

22.Forumdaki ücretsiz reklam kısmına sadece ticari işletme sahibi olan üyelerimiz kendi firma ya da acentelerinin reklamını yapabilir. Web sitesi vb. her türlü reklam yasaktır.

23."Ekonomi, Borsa ve Para piyasaları" bölümünde yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır. Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.keyborsa.com web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

24. Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmis sayılır.

Gizlilik ilkeleri Kisisel Bilgileriniz: Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler(sifreniz haricinde) sadece forum adminleri tarafindan görülecektir. Girmis oldugunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz.

Forum Kullanımı ve Cookie'ler: Cookie'ler, (çerezler) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanmayacaktır.

Yorum

• KUTERO
                              Beybaba
                              • 19 Temmuz 2007
                              • 437

Hayırlısı olsun..

En büyük dostluklar, kavgaların sonucunda kurulurmuş..
                              Umarım bundan sonra herşey, güzelliklerle geçer..

Kırmayın birbirinizi..Üzmeyin bizleri..

Vesselam..
                              İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                              İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• selam
                                Yeni Üye
                                • 10 Nisan 2009
                                • 32

Seren Abi, Kuzu Abi, Catedral Abla tekrar döndüğünüze çok sevindim... Teşekkür ederiz... Tekrar Kırgınlık yaşanmaması dileğiyle hepimiz için huzur dilerim...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information